Svaka čast

10 genijalnih odgovora slavnih žena na izjavu da su predebele

0
Žene iz sveta muzike i filma žive svoj život pod lupom, a svaka promena u težini javno se secira u medijima. Ovih 10 žena sa samopouzdanjem je odbilo kritike na račun svog tela.
Adel, foto: Instagram
Adel, foto: Instagram
1. Pink


Slažem se da ta haljina nije izgledalo onako dobro kao u mojoj kuhinji, ali ja sam se osećala vrlo lepo u njoj. Osećam se dobro, srećna sam, a moje zdravo, oblo i snažno telo ima predah.



2. Alisa Milano 

Džej Mor
Tako mi je žao što si osećao potrebu javno da me kritikuješ zbog debljine. Nadam se da si dobro i da će te bog blagosloviti. Molim te najlepše mi pozdravi tvoju prelepu suprugu.

3. Ariana Grande
Bang Bang Niki Minaž
Mrdam svoju simpatičnu malu zadnjicu uz Nikinu prelepu veliku zadnjicu. Obe su genijalne. Kako bi bilo da se međusobno poštujemo i podstičemo da se osećamo poput kraljica bez obzira na izgled?



4. Lejdi Gaga

- Pa što što nekad imam stomak, a nekad nemam. Radije bih bila debela nego plitka.

5. Kristen Bel
Ja nisam osoba koja meri svoju vrednost veličinom svoje haljine.

6. Džesika Simpson


Mislim da svaka žena koja je trudna ima pravo da jede šta god želi dok god je zdrava. Nisam želela da dopustim medijima da mi unište jedno od najlepših perioda u životu.

7. Adel

- Nikad nisam želela da izgledam kao modeli s naslovnica magazina. Ja predstavljam većinu žena u današnjem svetu i ponosna sam zbog toga.



8. Dženifer Lorens

Govorili su mi da sam debela, i da me niko neće zaposliti ako ne smršam. Čak su doneli neke moje fotografije te mi preporučili da mi one budu motiv za gubljenje kilograma. 'J... se.' 

9. Tajra Benks
Svim mrziteljima imam da kažem samo jednu stvar: poljubite me u moju debelu zadnjicu.



10. Gabori Sidibe
Ljudima koji blate moje fotografije sa Zlatnih globusa imam da poručim, totalno sam plakala zbog toga dok sam išla prema privatnom avionu koji me je vozio na moj posao iz snova.  
makonda-tracker