Andrija Milošević proslavio rođendan na Filipinima

Atmosfera tradicionalne tajlandske full moon party osetila se i na plaži Gota na Filipinima, gde je skoro 100 ljudi, članova organizacije Survivora, dočekalo jutro šestog avgusta i tako proslavilo 31. rodjendan mladog glumca, voditelja Andrije Miloševića
1
1 / 3

Prošle godine Andrija je slavio divan dan na rajskim Panamskim ostrvima, a ove na još lepšim i egzotičnijim Filipinima. Šta bi čovek poželeo više…

Pripremi i samoj zabavi pridružili su se i Filipinci, Argentinci i Izraelci– saradnici  tima na snimanju Survivora. Bez obzira na umor i naporne radne dane, svi su uložili pozitivnu energiju – torta i pokloni su na vreme bili spremni, a čak su se i teški oblaci razišli. Slavlje je moglo da počne…

Atmosfera žurke i dobrog provoda u sumrak širila se među svima. Sa obale plaže čula  se muzika, baklje su gorele, kokteli su se točili i nazdravljanje je uveliko počelo. Gosti odeveni u belo kretali su se niz selo ka plaži, gde ih je dočekao slavljenik ove velike rođendanske zabave. Tematska žurka: belo odelo  je ono što je dočaralo samu atmosferu punog meseca, čija je svetlost obasjala okolne prašume i samu plažu. Ovo je sada Gotta raj, a ne Gotta plaža - sa oduševljenjem su uzvikivali gosti.

Zabava je lagano prerasla u pravi plesni podijum u vodi, gde su mokri gosti nastavili sa jos većim veseljem. Bilo je tu zaista mnogo prijatelja koji su bili zaslužni za oduševljenje i osmeh koji se nije skidao sa  Andrijinog lica.

- Ovo je najlepši poklon koji sam mogao da poželim - kaže Andrija.

Bilo je tu za svakog po nešto-mnogo dobre muzike kako strane tako i domaće , raznog pića, romantične atmosfere. Torta sa velikim natpisom srećan rođendan kao iznenađenje  tima, završila je slučajno u moru pa se zbog toga niko nije ni osladio. Svakako ova anegdota još više je nasmejala veselog glumca, a sam gest ga je dirnuo.

- Iako sam primetio neku gužvu u kuhinji, nisam bio siguran u to da li se možda pravi neka čokoladna torta za mene! Svakako najbitnija je pažnja, i eto, nisam imao priliku da je probam ali bar su se meduze počastile za ovaj meni bitan dan - saopštava Andrija uz smeh.

Iako je na žurci zabeležen velik broj lepih devojaka, na pitanje da li te je neka očarala Andrija odgovara osmehom i ostaje nedorečen.

makonda-tracker