Maja Nikolić: Novi šou na RTS

0
I pored toga što se oprostila od gledalaca Jutarnjeg programa na RTS - u, voditeljka Maja Nikolić ipak ostaje na javnom servisu Srbije, u novoj emisiji koja je trenutno u fazi pripreme.
Maja Nikolić, foto. Luka Šarac
Maja Nikolić, foto. Luka Šarac

Voditeljka Maja Nikolić, otkrila je za Blic, da će nova emisija koju je već spominjala biti na njenoj matičnoj televiziji RTS - u, a ne na nekoj drugoj komercijalnoj.

- Pripremam novu emisiju. Rano je da otkrivam bilo kakve detalje. Planiram da sa njom startujem tek od jeseni, tako da ima još vremena da se o tom projektu priča. Ono što je bitno jeste da ostajem u svojoj matičnoj kući i drago mi je zbog toga - rekla je Maja za Blic.

Voditeljka je dodala da je bila iznenađena spekulacijama o prelasku na neku drugu televiziju, jer, kako kaže, o tome ni u jednom trenutku nije bilo govora.

Maja je takođe otkrila da joj ni najmanje ne nedostaje rano buđenje, kao i da se veoma raduje novom projektu.

- Ovaj mesec i po od kada ne radim uživam u tome da sama ispratim decu u školu i da natenane čitam novine i popijem svoj čaj. To su sitnice koje su mi jako nedostajale. Ova pauza i promena su mi bile potrebme, ali takođe volim i ovaj deo posla koji je sada aktuelan. Kreativno osmišljavanje nečega novog i sve ono što prati taj proces. Promene uvek izvuku neku novu energiju i radost na poslu - zaključila je Maja.

 

makonda-tracker