Nataša Bekvalac: Muškarci su nuspojave

0
Pop zvezda poželela da je u intervjuima više ne pitaju o pripadnicima jačeg pola
Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac govorila je za emisiju Ekskluziv na razne teme iz svog života a prvo se dotakla novog singla Najgora.

Kroz pesmu provejava lagana ironija: Sad sam ti ja najgora – kaže plavokosa umetnica čiji je provokativni izgled u spotu zapalio društvene mreže.

- Nije me snimao golu, reditelj Miloš me je snimao iznad grudi – istakla je provokativna zvezda koja je nedavno okončala romansu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem.

- Nisu mi bili potrebni argumenti za raskid. Kada sa nekim provedeš neko vreme, sa njim si zato što ti je dobro i lepo. Nije to argument, to je činjenično stanje. Jesam sama ali nisma usamljena. Kada dobijete dete, nemate više pravo da budete tužni niti da odvajate vreme za tu vrstu emocija – prića Bekvalčeva koja je u jednom ovonedlejnom intervjuu rekla da je bila nezadovoljan i nesrećna u vezi sa Vladom.

- Nisam rekla da sam nezadovoljan i nesrećna. Naslovi se izvlače iz konteksta. Lepo sam objasnila u onoj meri u kojoj to smatram pristojnim da nikada ne bih trpela u vezi niti bila nesrećna na duže staze – dodaje popularna pevačica i osvrće se na spekulacije o tome d au intervjuima voli d apriča samo o bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću.

- Volim o svima da pričam i istovremeno ne volim ni o kome da govorim. Volela bih da mi se u budućnosti svi intervjui zasnivaju na onome što radim jer sam pre svega muzičar i umetnik. To uvek vide oni koji dolaze na moje koncerte gde nema govora o ovim nuspojavama  – zaključila je uz osmeh atraktivna pop pevačica ne želevši da promeni izjavu koju je dala o muškarcima.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker