Prins rastavio jedan ljubavni par

0
Gostujući u emisiji voditelja Arsenia Hala, muzička zvezda Prins uspešno je pomogao jednom muškarcu da raskine sa svojom devojkom.
Prins, foto: screenshot
Prins, foto: screenshot

Iako se na nastupima većine pevača parovi uglavnom spajaju, odnosno vere, Prins je odlučio da pomogne jednom paru da raskine. Naime, pedesetpetogodišnji muzičar gostujući u emisiji The Arsenio Hall Show, devojci mladića iz publike poručio je da je njen partner ostavlja.

Sve je, kako piše Daily Mail, počelo kada je muškarac po imenu Stiven seo na pozornicu pokraj Prinsa. Ispričao mu je priču o svojoj vezi sa devojkom Kigan, koja ga je prevarila kada se on iz Portlanda, grada u kom su živeli, preselio u Los Anđeles. Prins je dobio zadatak da vest o prekidu saopšti Kigan i to putem telefona.

- Slušaj, Stiven je dobar tip, ali ja imam poruku za tebe od njega – rekao je Prins, dok je sa druge strane začuo ženski glas: Treba li da budem nervozna?

- Ne, ne poruka je dobra. U ovoj vezi je sve teže, nego u svetu samaca. Kigan, ti si od sada sama. A ovako to zvuči kada Stiven raskine sa tobom – ni ne trepnuvši je rekao Prins.

Međutim, izgleda da joj to i nije mnogo smetalo, jer je odmah upravo slavnog muzičara upitala da li je slobodan, a on ju je odbio.

- Moram vam reći, ako muškaraca baš želi da raskine sa vama, ovo je odličan način da se to uradi – umešao se za kraj voditelj šoua Arsenio.

Pogledajte:

makonda-tracker