Metju Mekonahi: Izgubio sam 19 kilograma i postao pametniji

0
Slavni glumac koji je zbog uloge morao da smrša na neverovatnih 60 kilograma tvrdi da je sa gubitkom kilograma postao pametniji.
Metju Mekonahi, foto: Screenshot
Metju Mekonahi, foto: Screenshot

Za ulogu u filmu Dallas Buyers Club nominovanom za Oskara dobijao je samo pozitivne kritike. Ipak, koliko je bilo teško pripremiti se za ulogu Rona Vudrufa četrdesetčetvorogodišnji glumac otkrio je za američke medije. On je naime izgubio čitavih 19 kilograma pa je tokom snimanja filma spao na samo 60 kilograma telesne mase.

Mekonahi, koji je kako bi smršao pio dijetalnu Coca Colu, a jeo samo belanca i piletinu, tvrdi da je zbog kilograma koje je izgubio postao pametniji. To ga je, kaže, nateralo da pronađe nove načine za zabavljanje, budući da više nije izlazio na večere, pa je morao da se snalazi.

- Pisao sam i čitao mnogo više. Sve je to na kraju ispalo kao jedna dobra avantura - otkrio je glumac u nedavnom intervjuu, i dodao da je osim gubitka kilograma morao da se zaključava u svom domu u Teksasu jer je lik kog je tumačio imao bledu put, zbog čega na sunce nije izlazio čak šest meseci.

makonda-tracker