Nataši Bekvalac ne pada na pamet da se razvede

19
Pop diva Nataša Bekvalac i njen suprug, slavni vaterpolista Danilo Ikodinović, pojavili su se zajedno na Serbia Openu i tako dematovali pisanja tabloida da se razvode zbog pevačicine navodne veze sa Novakom Đokovićem.

Iako brojni srpski tabloidi i dalje spekulišu o navodnoj vezi Nataše Bekvalac i teniskog asa Novaka Đokovića i čak tvrde da je popularna pevačica podnela zahtev za razvod braka od proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića, PR tim popularne pevačice oštro demantuje ovakve glasine.

 

- Nataša ne želi da komentariše insinuacije pojedinih medija o njenoj vezi sa Đokovićem i navodnoj krizi u braku. Ne pada joj na pamet da se razvede, niti da podnosi zahtev za razvod braka – izričita je Miljana Zorić, PR Nataše Bekvalac.

 

A da Nataša i njen voljeni izabranik uživaju u braku koji je ispunjen poverenjem i beskrajnom ljubavlju, svedočio je i blistavi osmeh na licu atraktivne pevačice dok je bezbrižno sa svojim suprugom Danilom Ikodinovićem prošle srede dolazila na prvi ATP turnir u našoj zemlji Serbia Open. Još jedan dokaz koji govori u prilog priči da Natašu i Novaka Đokovića vezuje samo prijateljstvo jeste i činjenica da se popularni Nole pridružio bračnom paru Bekvalac-Ikodinović veče nakon meča sa Jankom Tipsarevićem. Nataša, Danilo i Novak veselo su ćaskali i uz piće proslavljali Đokovićevu pobedu pred brojnim predstavnicima sedme sile i tako na najbolji način dematovali glasine o navodnom ljubavnom trouglu.


Lavinu glasina pokrenuo je, inače, nedavni odlazak panonske lepotice na master turnir u Rimu. Nataša je sa svojom venčanom kumom Dragijanom Radonjić pratila meč trećeg kola kada je srpski teniski as igrao protiv Italijana Tomija Robreda, što je pogrešno protumačeno u nekim medijima, pa su po drugi put ove godine otpočele spekulacije kako su Nataša i Novak zajedno. Međutim, prava istina je da su srećni supružnici u odličnim prijateljskim odnosima sa porodicom Đoković, a Novak je osim sa pop divom, veoma blizak i sa njenim mužem kome je pružio značajnu podršku kada je u junu prošle godine doživeo strašnu saobraćajnu nesreću.

makonda-tracker