Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović: Od razvoda ni nagoveštaja

11
Ponovo aktuelizovani trač o tome kako su Nataša Bekvalac i Novak Đoković u tajnoj vezi, pevačica i njen suprug, slavni vaterpolista Danilo Ikodinović, najbolje su demantovali pojavljivanjem na Serbia Openu
foto: Story press
foto: Story press

Blistavi osmeh na licu atraktivne pop pevačice Nataše Bekvalac dok je bezbrižno sa svojim suprugom, tridesetdvogodišnjim proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, prošle srede dolazila na prvi ATP turnir u našoj zemlji Serbia Open, bio je najubedljiviji demanti priče koju su objavili pojedini tabloidi o tome kako se popularni par razvodi. Iako je poslednjih dana ponovo aktuelizovan trač da je dvadesetosmogodišnja Novosađanka u tajnoj vezi sa osam godina mlađim Novakom Đokovićem, ona i njen voljeni izabranik uživaju u braku koji je ispunjen poverenjem i beskrajnom ljubavlju. Sve glasine pale su u vodu kada se veče nakon meča između Janka Tipsarevića i Novaka Đokovića, mladi domaćin teniskog turnira pridružio stolu za kojim su sedeli njegovi prijatelji Nataša i Danilo sa kojima je pred predstavnicima sedme sile veselo ćaskao i ispijao piće.

Naime, nedavni odlazak panonske lepotice sa svojom venčanom kumom Dragijanom Radonjić na master turnir u Rimu gde su pratile meč trećeg kola kada je srpski teniski as igrao protiv Španca Tomija Robreda, pogrešno je protumačen, pa su po drugi put ove godine otpočele spekulacije kako su Nataša i Novak zajedno. Međutim, prava istina je da su srećni supružnici u odličnim prijateljskim odnosima sa porodicom Đoković, a Novak je osim sa pop divom, veoma blizak i sa njenim mužem kome je pružio značajnu podršku kada je u junu prošle godine doživeo strašnu saobraćajnu nesreću. Bliski odnos dve familije upravo je i počeo u tom periodu, kada su tokom tužnih dana neizvesnosti za život njenog partnera, lepoj pevačici Novak i njegov otac Srđan dali značajno ohrabrenje i podršku dok je prolazila kroz najtežu dramu. Nakon divnog gesta našeg šampiona belog sporta, čuveni vaterpolista i njegova draga nastavili su da neguju lepo prijateljstvo s njegovom porodicom. Ipak, kako zgodna Vojvođanka gde god da se pojavi izaziva veliku medijsku pažnju poput Viktorije Bekam u Velikoj Britaniji, Andželine Džoli u Americi ili Penelope Kruz u Španiji, uobičajeno je da će tračevi uvek biti zanimljivi i njenim obožavaocima, ali i onima koji bi voleli da zavire u intimu ove pevačice.

Čitava priča kako se Nataša sa četvrtim teniserom sveta viđa daleko od znatiželjnih pogleda, počela je u trenutku kada su se njih dvoje početkom ove godine ekskluzivno zajedno fotografisali za Story, budući da su od strane naših čitalaca izglasani za naj ličnosti u 2008. godini. Glasine žute štampe početkom zime kako ih povezuje nešto više od prijateljstva bile su kratkog daha, a dvadesetosmogodišnja pevačica nastavila je da živi u svom idiličnom braku sa Danilom, koji najlepšim čini dvogodišnja ćerki Hana. Za razliku od brojnih muškaraca koje bi izjedala ljubomora zbog priča o preljubi svoje životne saputnice, Danilo se, siguran u vernost svoje nežnije polovine, tada samo slatko nasmejao na izmišljotine i šaljivo izjavio kako je srećan ukoliko je njegova draga u vezi sa tada trećim teniserom sveta.

I dok se javnost zabavlja njihovom intimom, najveći cilj slavnih supružnika trenutno je potpuni oporavak Ikodinovića koji se već mesecima bori da ponovo povrati funkcije svoje desne ruke koja je najviše stradala u saobraćajnoj nesreći. Lepa plavuša i njen muž već su navikli na neistine koji ih prate od početka njihove veze pa tako ne haju mnogo za afere koje im se uporno pripisuju. S osmehom na licu, oni već godinama prevazilaze sve prepreke, a njihova snažna i iskrena osećanja, čiji je plod preslatka mezimica, dovoljan je razlog da se suprotstave svim nedaćama.   

Ivana Nikolić

makonda-tracker