Mateja Kežman: Grešan sam, ali samo Gospod može da mi sudi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Buzga

31-10-2013 19:42h
Žao mi je što nisi uspeo da se izboriš sa prevarantima u FK Vojvodini, za koju navijam već 30-tak godina i letos sam se kao i mnogi ponadao da dolaze bolji dani.
Na žalost moju, a verujem i drugih pravih navijača, koji Vošu vole bez obzira koja je na tabeli, tvojim odlaskom, a ostankom raznih prevrtača tipa Vlaovića iz bivšeg vojvođanskog lista "Dnevnik" te nade više nema, ali za Vošu navijam, jer ona je trajna a oni su prolazni.
Želim ti puno uspeha u budućem životu, a kao što si rekao Bog će nam svima na kraju suditi,prema zaslugama.

dragoslav

08-03-2014 17:50h
Brate Mateja oprostite sto vam dosadjujem,i oduzima vreme.Medjutim nemam (nemamo kome vise da se obratimo)U Smed.Palanci se nalazi od 1902god Hram Preobrazenja Gospodnjeg koji se trenutno restaurise Dr Vladimir Kecman. 1916 godine Austrougarska vojska skida 5 zvona i odnosi u Austriju tacnije u livnicu u Inzbruku (sada livnica Crkvenih zvona)od poskidanih Srbskih zvona lije municiju za topove.1921god.narod Palanke sa mukom kupuje 4 manja zvona,medjutim veliko glavno od 800 kg nikad nije mogla niti moze . Uz blagoslov naseg Episkopa Jovana pisemo molbu Livnici(Grass-maryi) u Insbruku ,naravno glatko su nas odbili.Znajuci od ranije da ste veliki donator.Molimo Vas da ucinite veliki trud da nam pomognete da nabavimo zvono (kako bi nasa crkva zvonila punim zvucima)Nama za fajdu a Vama i Vasoj porodici za zdravlje.Namesnistvo Jasenicko,Svestenstvo,veran narod bezkrajno zahvalni unapred.Tel:Crkvena opstina 011-317-897, Crkveni odbornik Dragoslav marinkovic 064-138-83-86 .Dodjite nam u goste ako ne pre onda na Slavu .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: