Seka proslavila rođendan bez Mladena

3
Folk pevačica Seka Aleksić sinoć je proslavila svoj dvadesetosmi rođendan u društvu prijatelja, ali bez dečka Mladena Radulovića
foto: Andreja Damjanović
foto: Andreja Damjanović

Prvi put u životu, Seka Aleksić je organizovala veliko slavlje i to upravo za svoj rođendan u beogradskom restoranu Colonial Sun. Iako joj je rođendan bio 23. aprila, zbog obaveza je sve svoje prijatelje i kolege pozvala nekoliko dana kasnije na gala proslavu. Čim je ušla u restoran da pozdravi goste, Seka je prvo objasnila kako prvi put u životu organizuje ovakav događaj i zamolila prisutne da joj ne zamere ako nešto ne bude bilo u redu.

Sekinu proslavu uveličalo je prisustvo brojnih prijatelja, ali svečanosti nije prisustvovao njen dečko maneken Mladen Radulović, koji nije mogao da dođe zbog porodičnih obaveza. Ipak, kao poklon od njega, folk diva je nekoliko dana ranije dobila prelepi buket cveća i ogromnog plišanog medu.

Uz dobru muziku pevačicnog benda i Luisove vokalne majstorije, u moru šampanjca i ukusnim specijalitetima uživali su i njeni saradnici i kolege: Dragan Brajović Braja, Saša Vidić, Romana Panić, Goca Tržan, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, Šemsa Suljaković, Sinan Sakić, Aco Pejović, Dado Polumenta i drugi.

Ksenija Konić

makonda-tracker