Ivana Škorić i Bojana Janković: Izgledamo isto, mislimo različito

0
Dok je avanturistički duh manekenku Ivanu Škorić odveo u kuću Velikog brata, njena sestra bliznakinja, voditeljka Bojana Janković, pouzdano tvrdi kako ne bi imala hrabrosti da prihvati takav izazov
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pored toga što je nakon učešća u rijaliti šou-programu Veliki brat VIP All Stars nerazdvojna od svoje dece, petogodišnje ćerkice Andree i jednoipogodišnjeg sinčića Alekse, tridesetjednogodišnja manekenka i diplomirani politikolog Ivana Škorić, najviše vremena provodi sa sestrom bliznakinjom, voditeljkom Bojanom Janković, koja ju je tokom jednomesečnog boravka u kući na Košutnjaku, svim srcem podržavala. Plavokosa Pinkova zvezda, koja je pre dva meseca postala mama devojčice Zoje, veoma je ponosna na svoju sestru što je uspela da se prikaže u pravom svetlu i ne poklekne pred brojnim izazovima s kojima su se svakodnevno susretali učesnici popularnog programa.

- Kada mi je rekla da je dobila poziv za učestvovanje u VIP Velikom bratu, savetovala sam joj da dobro razmisli. U prvom trenutku nisam bila za to da se odazove pozivu jer sam i sama ranije odbijala da budem deo tog projekta. Međutim, Ivana je oduvek bila veći avanturista od mene, tako da je njena odluka bila drugačija. Kada sam shvatila da je spremna na taj izazov, od sveg srca sam je podržala jer znam da je ona veoma plemenita i lepo vaspitana osoba, što isključuje mogućnost da se pred kamerama obruka ili uradi nešto zbog čega bi se kasnije kajala – objašnjava Bojana koja je za kratko vreme nakon porođaja uspela da povrati vitku liniju i ponovo zablista u punom sjaju.

S druge strane, njenoj sestri u popularnoj kući veoma je nedostajala sestričina Zoja, zbog čega je tokom trajanja serijala organizovala malu proslavu na dan kada je bebica napunila mesec dana.

- Tokom boravka na Košutnjaku, najviše su mi nedostajala moja deca, a potom Bojana i njena ćerkica. Zoja je imala manje od mesec dana kada sam ušla u kuću i izgledala je kao novorođenče, dok je za te četiri nedelje porasla, potpuno se promenila i postala pravi bebac sa prelepim obraščićima. Nažalost, od završetka Velikog brata nisam videla svog supruga Edina, koji je zbog profesionalnih obaveza prema svom odbojkaškom klubu Pasiakos još na Kipru, ali očekujem da će uskoro doći – objašnjava tridesetjednogodišnja lepotica koja, uprkos čestim selidbama po inostranstvu zbog profesije svog supruga, voli da sa decom često boravi u Beogradu.

- Ušla sam u kuću jer sam bila sigurna u sebe da neću uraditi ništa čime bih se obrukala. Htela sam da mi ovo eksponiranje pomogne u mom budućem medijskom poslu koji neće imati veze s manekenstvom. Veoma sam srećna što svi imaju pozitivne komentare na moje ponašanje tokom tih mesec dana i velika mi je čast što sam mnogim ljudima bila favorit, iako sebe ne smatram šoumenom i zabavljačem. U svakom slučaju, doživela sam jedno veoma lepo iskustvo. Dok sam bila u kući, pored mojih najmilijih, izuzetno su mi nedostajale svakodnevne obaveze. Ponekad mi je smetalo i to što sam boravila u zatvorenom prostoru i konstantno bila neaktivna – ističe Škorićeva čija se sestra, inače supruga uspešnog producenta Ognjena Jankovića, tokom Ivaninog odsustva trudila da što više vremena provede s njenom ćerkicom i sinom kako bi im bar na trenutak zamenila mamu.

- Ponosna sam na Ivanu jer je uspela da pokaže svoje pravo lice. Znala sam da će je svi ukućani zavoleti i ona je divna osoba koju mnogi cene. Sigurna sam da ja ne bih imala hrabrosti da prihvatim takav izazov jer nemam u sebi toliko slobodnog duha kao ona, ali možda jednom promenim svoj stav – zaključuje Bojana.

Ivana Nikolić

makonda-tracker