Antonio Banderas: Supruga mi bira odeću

0
Poznati glumac otkrio je da mu njegova žena, Melani Grifit, bira i kupuje odeću.
Antonio Banderas, Melani Grifit, foto: BANG
Antonio Banderas, Melani Grifit, foto: BANG

Petesettrogodišnja holivudska zvezda priznao je da baš i nije pristalica kupovine odeće, ta da se zapravo na tom polju oslanja na svoju ženu.

- Melani mi kupuje skoro sve. Ona ima vrlo dobar ukus, a i poznaje me jako dobro. Ja jedino kupujem sebi sitne stvari, poput majci i pantalona, dok je ona ta koja je zadužena za sve ostalo. -

Glumac, koji je u braku sa Melani već sedamnaest godina, priznao je i da mu se često dešavalo da ima ispade po pitanju odabira stajlinga. Tako, njegovo prvo pojavljivanje na dodeli Oskara nije prošlo toliko dobro, jer je nosio par cipela, koje su ga mnogo žuljale.

- Sećam se da sam išao da najavim nagradu sa Šeron Stoun, u jako neudobnim cipelama. Zamislite, kupio sam broj manji i bile su mi toliko uske da nisam znao gde se nalazim od bola. Rečeno mi je da mogu slobodno da ih skinem, ali ja sam nekako uspeo da se suzdržim. Izašao sam na binu da najavim nagradu, ali jedino što mi je prolazilo kroz glavu jeste taj bol u nogama koji sam osećao – rekao je Antonio, koji veruje da je najgoru odeću nosio osamdesetih godina.

- Sada me je sramota da vidim sebe na slikama iz tog perioda. Tada sam mislio da je šik nositi crvene cipele i bele pantalone, ali sada uočavam kolika je to katastrofa – rekao je glumac.

Antonio i Melani imaju šesnaestogodišnju ćerku, Stelu Banderas, dok pedesetšestogodišnja glumica ima iz braka sa Don Džonsonom ima i čerku, Dakotu Džons, koja je nedavno dobila ulogu Anastasije Stil u ekranizaciji jedne od najpopularnijih knjiga prošle godine, Pedeset nijansi Sive

makonda-tracker