Prins na twitteru

0
Poznati pevač pridružio se socijalnoj mreži twitter u sredu, 14.08.2013. godine i već je uspeo da podeli mnoštvo zanimljivih objava, uključujući i prvu sliku sebe.
Prins, foto: tviter
Prins, foto: tviter

Legendarni Prins, jedan od prvih muzičara koji je okačio svoju muziku na internet, pridružio se twitteru, oduševivši brojne fanove. Pedesetpetogodišnji muzičar u sredu je preuzeo račun na twitter svog benda 3rd Eye Girl i objavio svoj dolazak na ovu socijalnu mrežu.

- Prinsov prvi tvit…proba 1,2 – bio je Prinsov prvi post, a odmah potom je objavio i svoj inovativni drugi tvit.

- Prinsov drugi tvit..proba 1,2 – napisao je Prins, podelivši uz svoj treci tvit i svoju prvu sliku – začinjenu salatu koju je navodno jeo za ručak.

Umesto da je postavio zanosnu sliku sebe, kao što to radi većina poznatih na socijalnim mrežama, Prins je podelio sa svojim fanovima malo drugačiju sliku: zumiranu sliku nečega, za šta se pretpostavlja da je ili zumirana njegova kosa ili dim cigarete.

Inače, Prins je vrlo brzo naučio kako da koristi twitter, uključujući postovanje video klipova i retvitovanje izjava fanova, koji sa nestrpljenjem očekuju svaku njegovu novu objavu.

makonda-tracker