Nemanja Pavlov - Gradska romansa posle života u divljini

0
Pobednik Survivora Srbija Nemanja Pavlov koji je na panamskim Bisernim ostrvima važio za najvećeg zavodnika, pre tri meseca se na prvi pogled zaljubio u osam godina mlađu Jelenu Kecić
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Dok se domaća javnost bavila zavodničkim sposobnostima koje je pobednik Survivora Srbija Nemanja Pavlov demonstrirao za vreme boravka na panamskim Bisernim ostrvima, ovaj šarmantni momak nije gubio vreme u potrazi za svojom idealnom devojkom. Sredinom decembra, prilikom jednog od uobičajenih večernjih izlazaka, Nemanjin pogled susreo se sa nasmejanim očima dvadesetdvogodišnje studentkinje turizma Jelene Kecić koja ga je naprosto očarala. Od tada, Jelena i Nemanja su nerazdvojni partneri koje već tri meseca povezuju najtananije emocije. Zbog njene želje da se ne eksponira u javnosti, pobednik Survivora je donedavno mudro ćutao o svojoj lepšoj polovini. Ipak, njih dvoje su za Story prvi put progovorili o detaljima svoje romanse.

- Još sam umoran od svega jer od kada sam se vratio u civilizaciju, nemam dana odmora. Pored obaveza koje mi nameće trenutna popularnost, još uvek radim kao barmen u jednom beogradskom kafiću, što zna da bude prilično naporno. U tom smislu, moj život se nimalo nije promenio, ali verovatno hoće kada mi novac od nagrade bude uplaćen – počinje priču Nemanja u čiji je život, nakon pobede, najveću promenu unela studentkinja treće godine Fakulteta za menadžment u turizmu.

- Jelena je drugačija od svih devojaka, što sam shvatio već posle prvog razgovora s njom. Ne umem u jednoj rečenici da objasnim čime me je osvojila. Jednostavno, ona je posebna. Za tri meseca koliko smo zajedno, nijednom se nismo posvađali. Naš odnos i komunikacija toliko su skladni i normalni da mi se čini kako nema šanse da nam se svađa ikada dogodi.

Jeleni i Nemanji bio je dovoljan samo jedan pogled da shvate koliko su zaljubljeni.

- Pošto nisam pratila Survivor, nisam ni znala ko je Nemanja, ali mi to nije smetalo da ga primetim u jednom klubu. Igrom slučaja, on je istovremeno spazio mene, što je bilo dovoljno da se upoznamo i započnemo razgovor. Zaintrigirao me je i pričom i pojavom pa je uspeo da me nagovori da jedan dan provedem s njim. Tako je otpočela naša veza – priča lepa Jelena koja otkriva kakav je ovaj ostrvski pustinjak u vezi.

- Nemanja je opušten i tajanstven, na neki njemu svojstven način. Ne otkriva sve karte odmah, što mi se sviđa jer je veza tako interesantnija. On je avanturista, pozitivan i nadasve duhovit momak – kaže Jelena za svog voljenog.

Danka Grubačić

makonda-tracker