Ivana Maksimović i Stefan Živojinović: Raskid strasne romanse

0
Nakon pola godine strasne ljubavi, streljašica Ivana Maksimović i golman VK Partizan Stefan Živojinović okončali su svoju romansu jer nisu mogli da usklade svoj privatni i poslovni život
Ivana Maksimović, Stefan Živojinović
Ivana Maksimović, Stefan Živojinović

Osvajačica srebrne medalje u streljaštvu na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, ali i vlasnica bronzanog odličja koje joj je pripalo nedavno na Svetskom kupu u Južnoj Koreji, Ivana Maksimović, već nekoliko nedelja je slobodna jer je iznenada došao kraj njenoj romansi sa golmanom VK Partizan Stefanom Živojinovićem (23).

Šarmantna olimpijka vezu je otpočela prošlog leta i uspešno je skrivala od javnosti sve dok magazin Story u septembru nije otkrio šta je Ivanin život učinilo lepšim. I baš kao što su pod velom tajne i započeli nova emotivna poglavlja u svojim ljubavnim biografijama, tako su pre nekoliko nedelja rešili i da se raziđu. Raskid je, kako saznajemo, inicirala Ivana, a povod je, po navodima prijatelja ovog nekadašnjeg para, bila česta razdvojenost uzrokovana streljašicinim brojnim poslovnim obavezama u inostrantsvu.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker