Serkan Altunorak: Strasti je teško sakriti

0
Sve popularniji glumac iz serije Sulejman Veličanstveni, Serkan Altunorak odnedavno je u tajnoj vezi sa svojom koleginicom sa seta Nur Fetahoglu
Serkan Altunorak, foto: RTL, TV Prva
Serkan Altunorak, foto: RTL, TV Prva

Mnogobrojne dame koje redovno prate turske serije u prilici su da upoznaju još jednog poznatog zavodnika sa obale Bosfora, glumca Serkana Altunoraka (36) koji je dobio upečatljivu rolu janičara Jahje Tašlidžalija u seriji Sulejman Veličanstveni. Rad na seriji Serkanu je doneo i sreću u privatnom životu, s obzirom na to da ga je osvojila njegova koleginica Nur Fetahoglu (32), koja u seriji tumači prvu sultanovu ženu, sultaniju Mahidevran. O ljubavnom životu ovog pozorišnog, filmskog i televizijskog umetnika, ne zna se mnogo. Ne voli da govori o svojoj intimi, ali turskim novinarima i paparaco fotografima nije trebalo mnogo da saznaju kako je ovom markantnom muškarcu rad na seriji Sulejman Veličanstveni doneo i novu romansu. Naime, između Nur i Serkana rodila se fatalna ljubav koju njih dvoje naprosto nisu uspeli da sakriju. Nekoliko puta viđeni su na romantičnim večerama u jednom istanbulskom restoranu, posle čega su požurili da demantuju svoju vezu i objasne da su samo prijatelji.

- Zar prijatelji ne smeju zajedno da večeraju? Serkan i ja smo samo kolege, nema mesta za paniku – rekla je Nur, a samo nedelju dana kasnije na svojoj koži osetila je paniku kada je bežala od paparaca. Tog dana glumica je došla na dogovoreni sastanak sa Serkanom ne sluteći da su joj za petama paparaci. Tek kada je ušla u prodavnicu obuće, gde ju je čekao njen dragi kojem je trebalo da pomogne u odabiru cipela, prodavac ih je upozorio kako su fotografi zaustavljeni na ulazu u tržni centar. Prema rečima jednog od kupaca koji se u istom trenutku zadesio u prodavnici, poznati par se posvađao oko toga ko je od njih pozvao medije, ali ubrzo su se pribrali i dogovorili kako je najbolje da odglume da su se slučajno sreli u tržnom centru.

Obožavaoce poznate glumice obradovale su priče o njenoj novoj vezi, pošto joj je bivši dečko Necati Sasmaz, s kojim je navodno prevarila svog bivšeg supruga Murata Ajsana, slomio srce. Necati je samo desetak dana nakon njihovog raskida zaprosio novu devojku Negehan Kasikči, venčao se i sa svojom novom dragom otputovao na medeni mesec na Maldive. Nur je za ovu informaciju saznala dok je čitala internet portale, a koliko ju je sve to pogodilo, najbolje zna ekipa Sulejmana Veličanstvenog koja joj je brisala suze kada je ona saznala za ovu vest.

- Pritisak okoline je najgore što može da se desi zaljubljenima. Nije lako slediti srce kada društvo nalaže nešto sasvim drugo – govori Serkan osvrćući se na patnje koje proživljava njegov lik u seriji, ali i na svoj ljubavni život koji drži daleko od očiju medija.

- Volim jednostavne i prirodne devojke koje ne traće život pred ogledalom nameštajući frizuru tako da svaka dlaka stoji nas svom mestu. Kada se žena oseća udobno u svojoj koži, odmah je prelepa i samim tim poželjna – rekao je glumac koji često ističe da mu je inteligencija privlačnija, kao i da mu je dobrota na prvom mestu.

Nakon što završi snimanje popularnog istorijskog spektakla Serkan planira da provede dva meseca na proputovanju po Evropi, a tom prilikom posetiće i Crnu Goru, tačnije opštinu Pljevlja, odakle po istorijskim spisima potiče lik koji tumači u seriji.

 

Priredio: Danilo Mašojević

Tekst: Bojana Križić

Foto:

 

makonda-tracker