Marijana Mićić: Istina o ljubavnom trouglu

2
Ovih dana medijsku scenu uzdrmala je priča frizerke Jasne Milunović, još zakonite supruge Ognjena Milunovića koji čeka razvod, a sa kojim je glumica i voditeljka Marijana Mićić već dve godine u strasnoj ljubavnoj vezi. Brineta kaže da je brak njenog dečka samo
Marijana Mićić, foto: Story press
Marijana Mićić, foto: Story press

Fatalni susret sa Ognjenom Milunovićem (32) pre dve godine, zauvek je promenio emotivni život glumice i voditeljke producentske kuće Emotion Marijane Mićić (29). Njih dvoje su krajem decembra prošle godine nakratko i raskidali, ali vezu su obnovili u januaru, a tim pomirenjem među njima su nestale sve nesuglasice. I taman kada je na prošlonedeljnom letovanju u Grčkoj analizirala sve sličnosti i razlike u karakterima koje mogu biti konstruktivne za harmoničnu budućnost sa sadašnjim partnerom, Marijani su se na putu emotivne sreće isprečili duhovi prošlosti iz ljubavne biografije njenog izabranika. Naime, dok su se odmarali pod suncem kolevke čovečanstva, srpsku medijsku scenu zatresala je skandalozna priča Jasne Milunović za časopis Puls, frizerke koja drži praktičnu nastavu u Srednjoj frizersko-kozmetičarskoj školi na Dušanovcu, a predstavlja se i kao profesor hemije.

Ognjenova još zakonita supruga sa kojom ima dvoje dece iznela je niz pikantnih, ali i dosta kontradiktornih informacija o odnosu svog supruga sa Marijanom Mićić. Tvrdeći kako je njih dvoje sistematski uništavaju osvrnula se i na navodni zajednički život voditeljke i njenog dečka u njegovom stanu na Voždovcu. Jasna je prvo izjavila kako se sa decom iselila iz porodičnog doma, a potom navela da ju je, doselivši se na adresu njenog muža, isterala Marijana.

Međutim Mićićeva, kako Story saznaje, živi u strogom centru Beograda nadomak Saborne crkve gde je nedavno i uslikana dok je ispred zgrade u kojoj živi šetala svog psa.

- Istina je da živim u centru grada gde sam pre nekoliko meseci kupila stan. Uopšte ne znam kako je neko mogao da napiše ili izjavi da živim bilo gde drugde, u ovom slučaju sa dečkom na Voždovcu. Iz porodične kuće u Jajincima doselila sam se u svoj stari kraj gde sam odrasla i to je moja jedina adresa. Ognjen i ja još nismo započeli zajednički život - rekla je u telefonskom razgovoru za Story atraktivna voditeljka koja je u jeku priprema za novu sezonu popularnog Dnevnog magazina na TV B92, primorana da se bavi optužbama Ognjenove zakonite supruge koja je u javnost iznela niz ružnih i neprijatnih, ali i neistinitih detalja o ovom navodnom ljubavnom  trouglu.

- Nikakvu pometnju to nije napravilo u mom životu. Ognjen i ja smo i pre ovog navodnog skandala bili zajedno dve godine i nema razloga da sada bude drugačije. Ni ovoga puta neću komentarisati ničije izjave, niti ću iznositi detalje iz svog emotivnog života - ističe Marijana čiji izabranik se oženio početkom 2007. godine, nakon što je dobio ćerku Ivu. Brak je, kako kažu njegovi bliski prijatelji, sklopio samo u opštini. Nedugo nakon što mu se pre dve i po godine rodio sin Ivan, Ognjen je shvatio da u njegovom braku više nema ljubavi i rešio da se raziđe sa Jasnom. Pošto nije želeo da pravi nagle rezove, odluku o definitivnom razlazu prepustio je Jasni koja se u više navrata iseljavala i useljavala u porodični dom. Pre dve godine je, međutim, upoznao Marijanu u koju se strasno zaljubio i koja je osvojila njegovo srce. Njihovu vezu Jasna Milunović punih godinu dana posmatrala je ćutke sve dok se u javnosti nije pojavila prva zajednička fotografija zaljubljenog para. Marijanu je, naime, oktobra prošle godine sa Ognjenom uslikao fotograf časopisa Puls nakon pozorišne predstave, i tada je u Ognjenovom životu nastao pakao. Ubrzo je, saznavši da njegova žena komunicira sa predstavnicima pojedinih tabloida kojima je slala materijal za skandalozne priče, rešio da promeni svoj status kvo u braku i u januaru ove godine pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

Jasna mu, međutim, ne da razvod navodno sve dok joj ne prepiše stan, a iz dana u dan ima i nove uslove kojima pokušava da mu osujeti vezu sa Marijanom kao što je to učinila i prošle godine. Marijana se tada na Jasnin poziv u kafiću Eskalera na Voždovcu susrela sa suprugom svog dečka i saslušala njenu ispovest nakon čega je odlučila da nauštrb svojih iskrenih, čvrstih i uzvraćenih osećanja, a iz klasične ženske solidarnosti, prekine agoniju i izađe iz ljubavnog trougla u kojem se nehotice našla. 

Međutim, nakon jednomesečnog raskida shvatila je kako je njena i Ognjenova ljubav jača od svih prepreka, da je njen dečko govorio apsolutnu istinu kada je tvrdio kako je njegovom braku kraj jer su njegova osećanja nestala, te da izbledeli potpis pred matičarem nije vredan rastanka.

- Postoje mnoge veze koje nisu potpisane, a vode se kao bračne zajednice, pa su samim tim i neke formalno neokončane, suštinski odavno završene. Kada smo započeli vezu, čovek je bio apsolutno slobodan. Potpuno mi je nebitan taj potpis za razvod braka koji je Ognjen zatražio još u januaru jer nije prepreka našoj ljubavi - sigurna je Marijana u izjavi za Story. U Jasninoj ispovesti u kojoj ne piše da svojevoljno Ognjenu od pre mesec dana ne dozvoljava da viđa decu, stoji i podatak o Marijaninim navodnim nasilničkim sklonostima. Tvrdi se, naime, kako je Mićićeva svog dečka tukla šipkom te da joj je on nakon toga slomio zube.

- Pošto smo se srele, rekla mi je da ga tuče šipkom zato što ga je hvatala s drugim devojkama. Uvek je dolazio kod mene zbog nesuglasica sa njom, imao je tada užasne ugrize i modrice - samo su neke od tvrdnji ostavljene žene koja je inače bliska drugarica, a ne rođaka pevačice Slađane Delibašić, kao što se nagađalo.

Na ovakve izmišljotine voditeljka i glumica nije ostala nema, ali ne krije kako joj nisu jasni motivi Ognjenove žene koja svojim izjavama ipak nije uspela da promeni sliku o Marijani kao o optimističnoj i vedroj osobi koja godinama, osim u pozorištu, uveseljava gledaoce ispred malih ekrana i u serijama.

- Gledaoci me svakodnevno godinama gledaju na televiziji u različitim ulogama, ali generalno imam mnogo više posla kao voditelj. Ako zaista ličim na nekog ko je agresivan, onda sam i nestvarno dobra glumica. Dakle, reditelji, iskoristite moj talenat i hitno mi dajte neku glavnu ulogu u filmu - kaže Marijana čiji dečko, kada je reč o viđanju svoje dece, godinama ima probleme sa suprugom budući da ga ona navodno uslovljava na sve moguće načine. U medijima se tako bez neophodne Ognjenove pismene saglasnosti pojavila i fotografija njegove maloletne ćerke, zbog čega bi advokati mogli da preduzmu zakonske mere protiv Jasne Milunović.

- Gledam i trpim raznorazne uvrede od osobe koja me ucenjuje i koju ne zanimaju rođena deca, kao i od njegove devojke, koja me progoni - samo je jedna je od skandaloznih izjava Jasne Milunović koja svojim medijskim aktivnostima još priređuje neprijatnosti svom mužu i poznatoj voditeljki.

Za sada, međutim, zbog pojedinih Jasninih tvrdnji, ni Ognjen Milunović ni Marijana Mićić nisu odlučili da pravdu potraže na sudu. Usredsređeni su samo na međusobni odnos i trude se da napade na svoju vezu i pokušaje da se u javnosti ocrne i ukaljaju njihova imena neutrališu ignorisanjem, ali i međusobnim poverenjem, iskrenošću i ljubavlju.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker