Adrijana Lima i Marko Jarić: Sigurni u svoju sreću

0
Iako se sve češće može čuti da se bliži kraj braka manekenke Adrijane Lime i košarkaša Marka Jarića, ovaj par zajedno sa ćerkicom Valentinom brižno priprema dom za dolazak druge prinove na svet
Marko Jarić, Adrijana Lima, foto: Guliver
Marko Jarić, Adrijana Lima, foto: Guliver

Mnogi bi voleli da budu upućeni u intimu našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića (33) i njegove lepe suprige, Adrijane Lime (30). Od kada su se venčali pre tri godine na Dan zaljubljenih i nakon toga dobili ćerku Valentinu (2,5) supružnici su pod lupom svetske javnosti. Veoma često, ponajviše zbog činjenice da je Marko već dva puta boravio u Srbiji bez svoje lepše polovine, ali i zato što su zbog posla neretko razdvojeni, pripisuju im se navodne krize u braku. Ulje na vatru dodatno je dolila informacija da ovaj par prodaje svoju vilu na Beverli Hilsu čija je vrednost gotovo dva miliona dolara. Marko i Adrijana kupili su ovu velelepnu građevinu iz 1957. godine na početku svog braka i često su isticali da ih podseća na neke od najlepših zajedničkih trenutaka. Iznenađeni ovim postupkom mnogi su sve uvereniji u krah njihovog braka, a u prilog ovoj tvrdnji navode i to što poznati supružnici više ne prate jedno drugo na mreži Twitter.

Međutim, očigledno da nije sve onako kako se čini. Naime, par se odlučio  da proda vilu u kojoj su proveli prve godine bračnog staža zbog toga što Marko više nije član LA Clippersa. Dodatno je uticalo i to što je Adrijana u šestom mesecu trudnoće, pa njih dvoje, kako se spekuliše, žele da svoju porodičnu oazu koncentrišu na istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, odnosno na Majami i Njujork. Ne obazirući se na napise o navodnom razlazu ne kriju ushićenje i sreću zbog toga što će kroz nekoliko meseci po drugi put postati roditelji, a sa svojom ćerkicom Valentinom pripremaju dom za dolazak četvrtog člana porodice. Deo svoje svakodnevice košarkaš je podelio sa svojim pratiocima na Twitteru baš u vreme kada su i priče o rastanku najaktuelnije. Naime, Marko je obelodanio fotografiju na kojoj njegova supruga Adriana šminka ćerkicu, što je propratio negodovanjem jer smatra da je Valentina suviše mlada za šminkanje. 
- Make-up time. Nema šminkanja u narednih 20 godina - napisao je Jarić na svom Twitteru nagovestivši da će biti opasan tata, poput čuvenog glumca Nikole Koje u filmu Mi nismo anđeli 2. Postavljajući ovu fotografiju Marko je na najlepši način demantovao pisanja o navodnom krahu svog braka. Pored toga, Jarić svim srcem podržava i humanitarni rad svoje drage pa je nedavno i javno pozdravio njen blog koji je napisala tokom posete Haitiju u okviru humanitarne akcije za pomoć ugroženoj deci i njihovim majkama u ovom delu sveta.

- Odlična priča, tužna stvarnost - napisao je Marko na Twitteru, a Lima je u svom tekstu otkrila da je, od kada je postala majka, mnogo posvećenija problemima sa kojima se susreću deca u ugroženim krajevima planete.

- Očekujem svoje drugo dete u аvgustu ove godine tаko da su sаsvim prirodno moje misli gotovo neprekidno usmerene ka rаstućem čudu u mom stomаku. Pored togа, od moje poslednje posete Hаitiju u oktobru, često sаm mislila na ovo mesto i bila spremna dа ga ponovo posetim. Porodiljsko odsustvo iskoristila sam za posetu ovom delu zemlje, ali i kako bih pružila podršku majkama koje se susreću sa surovim uslovima života - napisala je Lima u svom blogu, a nakon posete Haitiju boravila je i u rodnom Brazilu. Iako je pri povratku u Njujork dočekalo loše vreme, Lima ne krije uzbuđenje pred porođaj pa uprkos novinskim napisima koji predviđaju krah njenog braka, sa suprugom i ćerkicom uživa u toplini porodičnog doma.

Danilo Mašojević

makonda-tracker