solo putovanje

Dok se Kejt oporavlja od teške bolesti, on vreme provodi sa poznatim supermodelom?! Vilijam se odlučio na smeo korak

0

Princ uskoro odlazi na put i to sam, ali će mu se pridružiti lepotica kojoj je teško odoleti 

VILIJAM PUTUJE BEZ KEJT, PRIDRUŽIĆE MU SE I HAJDI KLUM
VILIJAM PUTUJE BEZ KEJT, PRIDRUŽIĆE MU SE I HAJDI KLUM foto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia

Princu Vilijam početkom novembra kreće put Južne Afrike i to sam. Kejt Midlton ostaje da se brine o deci i svom zdravlju koje je bilo narušeno usled borbe sa rakom.

 

Ipak, njemu će se na tom putu pridružiti nekoliko poznatih lica među kojima su supermodel Hajdi Klum i Vini Harlokada. I one će kao i Vilijam otputovati u Kejptaun gde će biti deo ceremonije dodele nagrada Earthshot Prize.

 

Oni će predstaviti pobednike iz svake od pet Earthshot kategorija, a ceremoniju 6. novembra vodiće nagrađivani glumac i pevač Bili Porter i TV voditelj Bonang Mateba.

- Kao neko ko koristi društvene mreže uvek se zalažem za bolju budućnost naše dece, duboko sam inspirisana ambicijom nagrade Earthshot koji želi da pronađe i podrži rešenja za zdravu planetu - rekla je Hajdi Klum, pa je dodala:

 

- Tako sam srećna što sam deo neverovatne večeri koju Earthshot Avards sprema kako bi proslavio inovatore i kako bi ohrabrio našu omladinu da bude deo izgradnje bolje budućnosti.

 

Vilijam je osnovao Earthshot Prize 2020. godine - ambiciozan projekat koji svake godine nagrađuje pet pobednika u raznim kategorijama sa po milion funti za unapređenje svojih ekoloških ideja.

 

HAJDI KLUM ĆE SE PRIDRUŽITI PRINCU VILIJAMU NA PUTOVANJU U JUŽNU AFRIKU
HAJDI KLUM ĆE SE PRIDRUŽITI PRINCU VILIJAMU NA PUTOVANJU U JUŽNU AFRIKU foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, se pridružila svom suprugu na inauguracionim nagradama u Londonu 2021. i u Bostonu 2022. godine, ona ove godine neće sa svojim suprugom putovati u Južnu Afriku.

 

Čini se da je Kejt svoje zdravlje stavila ispred svega i da se trudi da se ne izlaže prevelikim naporima budući da se tek nedavno vratila normalnom životu, nakon što je dugo bila pod hemoterapijom jer se borila sa rakom. 

 

Prošle godine, Vilijam je otputovao u Singapur na dodelu nagrada 2023, dok je Kejt ostala u Velikoj Britaniji da podrži princa Džordža tokom njegovog polaganja ispita.

 

Bonus video:

Jelena Karleuša sebe naziva supermodelom 

 

makonda-tracker