šuška se, šuška

Ovo je "tajno oružje" Megan Markl ako je kraljevska porodica naljuti? Navodno godinama radi na planu za osvetu

0

Iako stručnjaci ističu da u ovom trenutku nema opasnosti, spekuliše se da vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija sve vreme sprema potencijalnu osvetu ako oseti potrebu za njom.

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nakon što je princ Hari objavio svoju autobiografiju "Rezerva", koja je bila prava lavina priznanja i senzacija, odmah su počele spekulacije o tome kada će i njegova supruga Megan Markl objaviti memoare.


Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su nakon napuštanja kraljevske porodice izneli mnogo tvrdnji i optužbi na račun princa Vilijama, Kejt Midlton, kraljice Kamile i ostatka familije, a veruje se da bi Meganina knjiga bila još eksplozivnija.


Ranije ove godine pisalo se da Megan Markl planira da govori o svojim problemima u vezi s mentalnim zdravljem, s kojima se suočila tokom života u Engleskoj.

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome piše li supruga princa Harija zaista knjigu, a kraljevska komentatorka Dženi Bond tvrdi da je u pitanju adut koji vojvotkinja čuva kako za budućnost. Ona je podsetila da se Megan Markl nije često žalila na Krunu od čuvenog intervjua koji je dala Opri Vinfri i dokumentarnog serijala "Megan i Hari".

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prošlo je više od dve godine otkako je dala taj intervju i od tada se klonila kontroverzi u vezi s kraljevskom porodicom – kaže stručnjakinja za kraljevsku porodicu Dženi Bond za OK!.


Ali ona se ponašala s diskrecijom i dostojanstvom još od Opre i dokumetnarne serije. Mislim da ona gleda unapred, a na unazad i da ide dalje sa svojim životom. Mislim da ne treba da dižemo lažne uzbune pričama o potencijalnim memoarima – smatra ona.


Megan je ranije pričala kako je imala suicidne misli dok je živela u Velikoj Britaniji, čega se dotakla i u jednom intervjuu u avgustu ove godine.

 

Čuva knjigu ako poželi osvetu?


Međutim, Bondova napominje da bi Meganina verzija događaja mogla da bude njeno "tajno oružje koje čuva u zadnjem džepu, ukoliko ikada oseti potrebu da se osveti". Prema pisanju američkog izdanja portala Grazia, vojvotkinja od Saseksa godinama u potaji piše knjigu koju bi mogla da iskoristi jednog dana.

 

Megan Markl i princ Hari tokom posete Kolumbiji
Megan Markl i princ Hari tokom posete Kolumbijifoto: EPA-EFE/CARLOS ORTEGA

Pre nekoliko meseci, izvor blizak supruzi princa Harija je rekao da bivša glumica "može da stekne veliko bogatstvo i odgovori na mnoga pitanja", kao i da se u njenim krugovima priča da treba da "skine rukavice i ode diplomatski".


Princ Hari i Megan Markl su, inače, 2021. sklopili ugovor sa izdavačkom kućom Penguin Random House, koji traje četiri godine, a do sada su objavili dve knjige: Harijevu "Rezervu" i Meganinu dečiju knjigu s ilustacijama "Klupa".

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem


 

makonda-tracker