ni kilometri razdvojenosti nisu prepreka

Ima izlazak do 23 časa i jednu strogu zabranu: Kako Megan Markl "čuva kontrolu" nad princem Harijem kad su razdvojeni?

0

Čak i kada ih dele kilometri, princ Hari – navodno – mora da se drži rigoroznih pravila svoje supruge, koja strepi da bi im njegovo neprikladno ponašanje moglo naštetiti.

Megan Markl i princ Hari prilikom posete Kolumbiji
Megan Markl i princ Hari prilikom posete Kolumbijifoto: EPA-EFE/Carlos Ortega

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, već neko vreme se ne pojavljuju zajedno, zbog čega su sve glasniji tračevi da oni imaju krizu u braku.


Ipak, par je i ranije bio razdvojen na duži period zbog samostalnih putovanja sina kralja Čarlsa III, a navodno je on i dalje "pod kontrolom" svoje supruge.


Hari je nedavno boravio u Lesotu i nije poznato da li se vratio kući u Kaliforniju, gde s Megan živi u luksuznoj vili u Montesitu, ali čak i kada ih dele kilometri, on se – opet navodno – vodi pravilima koje su supruga i on uspostavili.

Pravila Megan Markl za držanje princa Harija "pod kontrolom"

 

On mora da joj se javlja redovno i da se drži dogovora putovanja, to uključuje i strogo pravilo da ima izlazak do 23 časa – kaže za Radar Online izvor blizak paru.

 

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari je imao više putovanja na koja je išao bez porodice, uključujući nedavnu posetu Africi u oktobru, dok je Megan Markl ostala kod kuće s njihovom decom, princem Arčijem (5) i princezom Lilibet (3). Samostalni odlaski preko okeana za princa postariju nešto uobičajeno i navodno ima još planiranih putovanja.


On se veoma raduje povratku porodici, delimično se zato vraća kući tako često. Njegova namera je da tamo provede mnogo više vremena – dodao je neimenovani izvor.


Otkako su se Saseksovi povukli iz svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine, princ Hari se više puta vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije, dok je Megan posetila Ostrvo samo u septembru 2022, zbog sahrane kraljice Elizabete II.

 

Princ Hari i Megan Markl zajedno imaju dvoje dece
Princ Hari i Megan Markl zajedno imaju dvoje decefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je jasno stavila do znanja da ne želi da ide u Englesku, tako da je jedina opcija da Hari ide bez nje – naglašava izvor.


Međutim, iako Megan Markl nema ništa protiv da muž putuje bez nje, ona navodno i dalje ne želi da on izlazi kasno noću.


Nema sumnje da joj je teško što ostaje bez njega tako često, pa pažljivo nadgleda šta on radi – tvrdi navodno dobro upućen izvor.


Uvek će biti ljudi koji ga gledaju da bi ga uhvatili kako radi nešto "nevaljalo". Čak i nagoveštaj nečega neprikladnog bi bio ponižavajući za njega i još gori za Megan. Ona veruje da neko ko je na njegovom položaju ne bi smeo da se nađe u situaciji koja može da dovede do tračeva i spekulacija, ni o njoj. Tako da su žurke i noćni klubovi ili nešto slično potpuno nedopuštene.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker