Lejdi Gaga i Tejlor Kini ponovo zajedno?

0
Kako prenose strani mediji, pevačica Lejdi Gaga i njen bivši dečko Tejlor Kini ponovo su zajedno.
Lejdi Gaga i Tejlor Kini, foto Profimedia
Lejdi Gaga i Tejlor Kini, foto Profimedia

Iako su prošlog meseca okončali njihovu višemesečnu vezu, počele su spekulacije da su se Gaga i Tejlor pomirili, nakon što su viđeni zajedno tokom pevačicine turneje u Aziji.

- Zaista su izgledali kao da su ponovo zajedno. Držali su se za ruke gde god su išli i izgledali su veoma zaljubljeno. Viđeni su čak i kako se ljube dok su ulazili u lift u hotelu u kom su odseli – rekao je izvor za US Weekly.

Par je navodno raskinuo prošlog meseca zbog pevačicinih poslovnih obaveza i predstojeće turneje, ali čini se da su ipak previše nedostajali jedno drugom, pa su nakon jednomesečne pauze nastavili njihovu vezu.

- Pokušaće da nastave njihovu vezu uprkos Gaginim velikim poslovnim obavezama. Shvatila je da joj nedostaje – rekao je izvor blizak pevačici.

Lejdi Gaga i Tejlor Kini, poznat po ulozi u seriji Vampirski Dnevnici, upoznali su se prošle godine na snimanju njenog spota za pesmu You and I, koju je pevačica posvetila njenom bivšem dečku Luku Karlu i njihovom raskidu. Ubrzo nakon toga započeli su njihovu romansu.

Tijana Radovanović

 

 

makonda-tracker