žele mir

Razmišljaju da načine veliki korak i jedna žena iz kraljevske porodice im je velika podrška: Megan i Hari se sele?

0

Šuškalo se da planiraju da kupe novu kuću, a sad i da su spremni za još jedan važan potez

PRINC HARI I MEGAN RAZMATRAJU DA SE PRESELE
PRINC HARI I MEGAN RAZMATRAJU DA SE PRESELE foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Princ Hari i Megan Markl razmišljaju o tome da kupe novu porodičnu kuću u Portugalu. Ukoliko do toga dođe sledeći njihov korak bi bio da se sa svojom decom iz Kalifornije presele u pomenuti grad.


Poznato je da je nakon što je doneo odluku da ode iz Britanije i odrekne se kraljevskih dužnosti princ Hari ostao u dobrim odnosima sa princezom Eugenijom.

 

Veza vojvode i vojvotkinje od Saseksa sa njom datira još iz njihovog detinjstva. Ako se ostvare planovi Harija i Megan od sada bi mogli ponovo da provode više vremena zajedno.

I dok je grad Montesito u Kaliforniji njihova baza kada je Amerika u pitanju, u Evropi bi to mogao da bude upravo Portugal. 

 

 Rođaci koji su razdvojeni kilometrima već nekoliko godina nakon što su se princ Hari i Megan Markl povukli sa kraljevskih dužnosti i odselili iz Londona sada bi ponovo mogli da se zbliže.

 

Ovo je važno za Megan i Harija, ali i njihovu decu, koja bi onda mogla da provode više vremena sa svojim bliskim rođacima, Eugenijinom decom. Eubgenija je kupila kuću u Portugalu sa svojim suprugom Džekom Bruksbankom 2022.

 

EUGENIJA JE PODRŽALA MEGAN I HARIJA KAD SU REŠILI DA ODU IZ PORODICE
EUGENIJA JE PODRŽALA MEGAN I HARIJA KAD SU REŠILI DA ODU IZ PORODICE foto: Profimedia

Ovo bi omogućilo Harijevoj porodici da reši sve brige o bezbednosti koje je kraljevska porodica imala u Velikoj Britaniji.

 

Dom princeze Eugenije


Judžini i Džek preselili su se 2022. godine u Portugal, gde žive u raskošnoj porodičnoj kući u Komporti sa svoja dva sina. Ova oblast je poznata po tome što privlači klijentelu iz visokog društva, a za Nikol Kidman i Skarlet Johanson se takođe smatra da imaju kuće u toj oblasti.

 

EUGENIJA JE PODRŠKA PRINCU HARIJU I MEGAN
EUGENIJA JE PODRŠKA PRINCU HARIJU I MEGAN foto: Profimedia

Princeza Eugenije se u ovu oblast preselila jer je želela da vodi mirniji život daleko od Londona.

 

- Portugal je san jer mogu da idem u supermarket u trenerci, sa kosom skupljenom u ret i baš me briga. Nikoga nije briga - rekla je ona tokom pojavljivanja u podkastu Table Manners sa Džesi i Leni Ver.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Hariju i Megan 

 

makonda-tracker