strašne vesti

Poznati rezulati obdukcije smrti Lijama Pejna: Porodica se oprostila od pevača potresnim rečima

0

Pevač je tragično preminuo u 31. godini

PORODICA LIJAMA PEJNA SE OPROSTILA OD PEVAČA
PORODICA LIJAMA PEJNA SE OPROSTILA OD PEVAČAfoto: Rosana Alvarez Mullner / Zuma Press / Profimedia

Zvezda One Directiona, Lijam Pejn tragičnom smrću preminuo je u sredu. O ovom treškom događaju brujao je svet, a kako su mediji preneli on je pao sa trećeg sprata zgrade u kojoj je boravio.

 

Tim tužnim povodom oglasila se i porodica nesrećnog muzičara, koja je emotivnim rečima otkrila kako se oseća nakon ovog velikog gubitka.

 

- Srce nam je slomljeno. Lijam će zauvek živeti u našim srcima, a mi ćemo ga pamtiti po njegovoj dobroj, smešnoj i hrabroj duši - poručili su oni preko portparolke, pa su dodali:

- Mi kao porodica podržavamo jedni druge najbolje što možemo i tražimo privatnost i prostor u ovom užasnom trenutku.

 

U zvaničnom izveštaju o obdukciji smrti Pejna, stručnjaci Forenzičkog medicinskog korpusa u Sudskoj mrtvačnici otkrili su da je umetnik pretrpeo višestruke traume koje su dovele do unutrašnjeg i spoljašnjeg krvarenja.

 

Još ostaje da se vidi da li je u njegovoj kriv bilo prisustva supstanci koje su mogle da utiču na opšte zdravlje tela i mozga. 

 

Lijam je umro u 31. godini nakon pada sa balkona na trećem spratu hotela u Buenos Ajresu, u Argentini. Navodi se da je on u glavnom gradu Argentine bio kako bi prisustvovao koncertu svog bivšeg kolege iz benda Nijala Horana.

 

LIJAM JE POGINUO NAKON PADA SA TREĆEG SPRATA
LIJAM JE POGINUO NAKON PADA SA TREĆEG SPRATA foto: WeirPhotos / Splash / Profimedia

Njegova tragična smrt izazvala je opšte zaprepašćenje u celom svetu, a fanovi i kolege muzičari su pisali iskrene poruke saučešča na društvenim mrežama.

 

One Direction je bio jedan od najvećih bendova u istoriji i njihova muzika je imala ogroman uticaj na milione fanova širom sveta.

 

- Sećam ga se kao 14-godišnjaka koji je došao na audiciju za The X Factor, i oduvao nas pevajući Sinatru. Jednostavno je voleo da peva - napisao je Dermot O'Liri - Uvek je bio radostan, imao je vremena za svakoga, ljubazan, zahvalan i uvek je bio skroman.

 

Lijam je postao slavan još kao jedan od pet članova dečačkog benda One Direction. Uprkos tome što su bili veoma uspešni i poznati bend je odlučio da napravi pauzu 2016. godine.

 

Lijam je potom, daleko od očiju javnosti dobio sina po imenu Ber (medved).  sa svojom bivšom pevačicom Girls Aloud Šeril, koji sada ima sedam godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Lijamova porodica


Lijamovi roditelji su Džef i Karen Pejn. Osim Lijama, par ima i ćerke Nikolu i Rut.

 

Nakon što je Lijam dobio sina, Karen se oglasila na društvenim mrežama proslavljajući svoju novu ulogu bake.

 

- Konačno mogu da se pohvalim da sam baka! Najsrećnija baka. Veoma sam ponosna na svoju decu. Sve što radim u poslednje vreme je plač, jer sam veoma srećna, sada imam najlepšeg unuka na svetu... Hvala Bogu.​​​​​​ - rekla je svojim sledbenicima. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Tragična sudbina poznatog muzičara

 

makonda-tracker