anđeoska lepota

Okršaj sadašnje i bivše: Najveće ljubavi slavnog glumca zajedno prošetale pistom, a njega – ni na vidiku

0

Dve manekenke su dobre prijateljice.

Irina i Điđi su dobre prijateljice
Irina i Điđi su dobre prijateljicefoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

U Njujorku je noćas održana dugo očekivana modna revija čuvenog brenda Victoria's Secret, spektakularni događaj koji je okupio sam krem svetskog džet seta u Bruklinu.

 

Anđeoski hod najlepših žena sveta oduševio je publiku, a za neke od manekenki ovo je bio povratak na pistu, dok su druge po prvi put kročile ovom stazom.

 

U grupi povratnica bile su i Irina Šajk i Điđi Hadid, koje osim zajedničkog rada na pisti dele i posebnu vezu sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom.

 

Na pisti su obe zablistale u kontrastnim izdanjima, ostavljajući publiku bez daha.

 

Điđi je veče otvorila u svilenkastom roze kompletu sa ogromnim anđeoskim krilima, ostavljajući utisak bezvremenske i nežne ženstvenosti.

 

Nasuprot tome Irina je donela dozu vamp glamura u crnom poluprozirnom bodiju s dramatičnim crnim krilima koja su se spuštala u neobični šlep, rasprostirući se se po podu u veličanstvenom prizoru.

 

1 / 6 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Irina je godinama bila u vanbračnoj zajednici sa Bredlijem, s kojim ima ćerku Leu. S druge strane, Điđi je odskora počela da se pojavljuje s njim u javnosti, a par je nedavno uživao u zajedničkom putovanju s njegovom naslednicom.

 

U intervjuu pred početak revije, upitana da li će joj dragi pružiti podršku iz prvih redova, Hadidova je uz osmeh otkrila da je Kuper te večeri zadužen za čuvanje svoje i Irinine naslednice i da će sadašnju i bivšu pratiti iz daljine, putem malih ekrana.

 

Da između Điđi i Irine nema nikakvih tenzija, manekenke su dokazale više puta družeći se i razmenjujući osmehe pred kamerama, a šuška se i da je upravo Irina bila ta koja je spojila Điđi i Bredlija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević i Andrijama Lima u društvu

 

makonda-tracker