novi detalji

Kako je biti zet kraljevske porodice? Čuveni sportista otkrio da se njegovo iskustvo razlikuje od priče Megan Markl

0

Suprug Zare Tindal i nekadašnji šampion sveta u novoj knjizi je otkrio kako je oženiti se unukom pokojne kraljice Elizabete.

Zara i Majk Tindal u braku su 13 godina
Zara i Majk Tindal u braku su 13 godinafoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Od Megan Markl smo imali priliku da čujemo mnogo loših stvari o životu u britanskoj kraljevskoj porodici i odnosu članova prema njoj, a navodno je još pri prvom susretu s princem Vilijamom i Kejt Midlton bilo jasno koliko se oni razlikuju od nje.


Međutim, Majk Tindal, poznati ragbista koji je u braku sa Zarom Tindal, ćerkom princeze Ane, ima potpuno drugačije iskustvo.


Nekadašnji član zlatne generacije reprezentacije Engleske, koja je osvojila titulu prvaka sveta, u braku je s unukom kraljice Elizabete II od 2011. godine, a par zajedno ima troje dece: Miju Grejs, Lenu Elizabet i Lukasa Filipa.

Tindal s prijateljima vodi podkast "Dobar, loš i ragbi", a oni su sada zajedno napisali i knjigu, u kojoj se Majk osvrnuo na činjenicu da je zet kraljevske porodice.

 

Zara Tindal na svom venčanju
Zara Tindal na svom venčanjufoto: EPA / OWEN HUMPHREYS / PA WIRE

Verovali ili ne, to što sam se oženio članicom kraljevske porodice za mene bilo prilično lako. Uvek su bili ljubazni prema meni, a ja sam uvek bio ljubazan prema njima. Zaista je jednostavno – objasnio je nekadašnji sportista.


Majk i Zara Tindal su bliski s porodicom, posebno s princem Vilijamom i Kejt Midlton, princem i princezom od Velsa, koji su jednom prilikom gostovali u njegovom podkastu.

 

Njihova deca, koja su sličnog uzrasta kao mališani Velsovih, takođe imaju obličan odnos s princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem.

 

Majk i Zara Tindal zajedno imaju troje dece
Majk i Zara Tindal zajedno imaju troje decefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ragbista je u ovoj knjizi hvalio i princezu Anu, svoju taštu i jedinu ćerku pokojne kraljice, a napisao je da s njom često priča o ragbiju, posebno o određenim igračima, kao i da ona nepogrešivo ume da proceni koji ragbista bi morao više da se trudi.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls šapnuo Vilijamu na krunisanju?

 

makonda-tracker