porodična idila

Upoznali su se na neobičan način: Marijana Mićić podelila zajedničku fotku – evo kako izgleda njen suprug

0

Popularna voditeljka imala je veliki povod za slavlje.

Voditeljka uživa u porodičnom životu
Voditeljka uživa u porodičnom životufoto: Instagram / marijanamicic

Marijana Mićić (41) godinama unazad svoj privatni život vešto skriva od radoznalih očiju javnosti.

 

Šarmantnu voditeljku obožavali smo da gledamo u različitim TV formatima, a 2021. sve je oduševila vest o tome da se Marijana po prvi put ostvarila u ulozi majke, donevši na svet ćerkicu Anu.

 

Dve godine kasnije, rodila se i mlađa naslednica Sena, sa čijeg prvog rođendana je voditeljka objavila porodičnu fotografiju koja topi i najhladnija srca.

 

Svog izabranika Miloša Mićićeva je dugo skrivala, te su se retko zajedno pojavljivali na događajima.

 

Ni nju samu nemamo prilike toliko često da vidimo na malim ekranima otkako je sa njim svila porodično gnezdo, a kako se čini, nova uloga joj prija i popularna voditeljka uživa više nego ikada.

 

Par je proslavio prvi rođendan mlađe naslednice Sene, a tim povodom oglasila se i Marijana, podelivši na svom Instagram-u prelepu porodičnu fotografiju, uz emotivnu poruku.

 

– Izgleda kao da si juče bila sićušna i nova, a sada ima toliko stvari koje radiš sama... Današnji dan je posebno poseban, jer puniš godinu dana, ali najbolja stvar od svega je da je tvoj život tek počeo. Srećan ti najmanji i najveći rođendan čudo naše – napisala je ona.

 

Miloš i Marijana su se upoznali na neobičan način

 

Kada je odgovarala na pitanja obožavalaca putem Instagrama, voditeljka se prisetila svog prvog susreta sa sadašnjim partnerom.

 

– Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila – napisala je ona.

 

Marijana je podelila priču o neobičnom upoznavanju
Marijana je podelila priču o neobičnom upoznavanjufoto: Instagram / Printscreen / micicmarijana

 

Mada retko govori o svom partneru, Marijana je jednom prilikom istakla koliko se uz njega promenila i to na bolje.

 

Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano – kazala je ona tada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu

 

 

 

 

makonda-tracker