tako skladni i prelepi

Crna je večeras bila njihov "kec iz rukava": Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić ukrali pažnju na koncertu u Beogradu

0

Jedan od najlepših srpskih parova i ove večeri je oduševio sve svojom usklađenošću i skladnošću 

JELENA I IVAN BLISTALI U BEOGRADU
JELENA I IVAN BLISTALI U BEOGRADU foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić već godinama nose titulu para o kojem se priča gde god da se pojave zajedno. Budući da su godinama u skladnom braku njih dvoje važe za jedan od najskladnih parova u Srbiji.

 

Večeras, njih dvoje su uživali na koncertu Aleksandre Radović, koja je u Sava Centru obeležila 20 godina svoje blistave muzičke karijere. Za ovu priliku poznati par je odabrao usklađenje, crne autfite, koji su im stajali "kao saliveni".

 

Jelena je bila izuzetno elegantna u širokim crnim pantalonama i dugom kožnom mantilu koji je nosila preko crne majice, a Ivan nije za suprugom zaostajao ni malo.

Jedan od najzgodnih srspkih glumaca takođe je odabrao crno, kao "kec iz rukava" ove večeri i čini se da je napravio savršen izbor.

 

Oboje u crnom od glave do pete privukli su veliku pažnju svih okupljenih, a kako i ne bi kad se dobro zna da je crno izbor sa kojim nema greške.

 

Koncert Aleksandre Radović
foto: M.M./ATAImages

Nakon što su se udobno smestili u prve redove Ivan i Jelena su uživali u sjajnom programu koji je Aleksandra pripremila, a tu su bile i druge poznate ličnosti poput Sergeja Ćetkovića, Irine Radović sa dečkom, Mikija Perića i mnogih drugih. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Aleksandra Radović i Sergej Ćetković su kumovi 

 

makonda-tracker