intrigantno

Snimila dokumentarac za Netfliks i već u najavi šokirala sve! Marta Stjuart otkrila pikanteriju iz braka i ne kaje se

0

Slavna kuvarica i preduzetnica Marta Stjuart priznala je da je bila neverna svom suprugu, ali i da mu to nikada nije priznala 

 

MARTA STJUART PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA
MARTA STJUART PRIZNALA DA JE PREVARILA MUŽA foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Čuvena kuvarica i preduzetnica Marta Stjuart je snimila dokumentarac za Netfliks u kojem je otkrila pojedine stvari iz života koje su mnoge iznenadile. U trejleru ona je priznala da je imala aferu dok je bila u braku sa Endijem Stjuartom.

 

Marta Stjuart je takođe deli svoje uspone i padove uključujući i otkriće da je nekada imala vanbračnu vezu.

 

- Mlade žene, poslušajte moj savet, ako ste udate i vaš muž počne da vas vara, on je komad đubreta - kaže Stjuart (83) u trejleru. - Izađite iz tog braka.

Producent je potom pita: - Zar niste imali aferu rano?, na šta ona odgovara - Da, ali mislim da Endi nikada nije znao za to.

 

Stjuartova je bila udata za Endrua Stjuarta od 1961. do 1990. godine. Mnogo toga otkrila je o svom razvodu za časopis People 2020. godine.

 

- Razvod je za mene bio užasna stvar, jer smo se mi prvi razveli u mojoj porodici - rekla je ona. - I to što nismo razgovarali od razvoda je još bolnije. Ali ja sam veoma jaka i veoma sam motivisana da nastavim sa životom.

 

- Šta je važnije, brak ili karijera?, upitala je Stjuartova u trejleru za Netfliks.

 

 MARTA STJUART OTKRILA PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA
MARTA STJUART OTKRILA PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

- Ti mi reci, ne znam. Kuća za sečenje kolačića i život u obliku kolačića nisu bili za mene - rekla je pa je dodala:

 

- Imala sam dva motoa: Svaki dan naučite nešto novo i kada završite sa promenom, završili ste. Mogla sam samo da budem jadna, dosadašnja domaćica, ali nisam dozvolila da se to desi sebi - i tako sam srećna što nisam.

Marta nije dozvolila da bilo šta zaustavi njen poslovni uspeh, zbog čega se osećala kao da je „na vrhu sveta“, sve do hapšenja 2004. kada je proglašena krivim po optužbama za krivično delo zavere radi ometanja i davanja lažnih izjava saveznim istražitelji, a kasnije i osuđena na kaznu zatvora u trajanju od pet meseci i period od dve godine uslovno.

 

Puštena je iz zatvora u martu 2005. Njen dokumentarac se premijerno prikazuje u sredu, 30. oktobra, na Netflik-u.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Marta je prva žena u čuvenoj avionskoj floti 

 

makonda-tracker