ipak, opravdano

"Više im ne verujem ni reč!" Princ Vilijam otkrio zašto nije bio na OI u Parizu i svi su saglasni – bolje da je ćutao

0

Razlog je lične prirode, ali se čini da javnost nije bila zbog toga blakonaklona prema njemu 

PRINC VILIJAM ZDRAVLJE KEJT MIDLTON STAVIO ISPRED SVEGA
PRINC VILIJAM ZDRAVLJE KEJT MIDLTON STAVIO ISPRED SVEGA foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Princ Vilijam (42) nije došao na Olimpijske igre koje su održane u Parizu, što je u javnosti, a naročito na društvenim mrežama izazvalo burne reakcije jer je bilo najavljeno da će posmatrati više sportova.

 

Njegove tetke princeza Ana i vojvotkinja od Edinburga bile su jedine iz  britanske kraljevske porodice koje su doputovale u prestonicu Francuske na ovaj veoma važan događaj.

 

U razgovoru sa britanskim olimpijcima Adamom Pitijem i Tomom Dinom jedan od njih je upitao je li bio na OI u Parizu, na šta je Vilijam odgovorio:

 

- Ne, toliko sam želeo da dođem, ali moram da kažem da sam nakon što sam pročitao nečiji intervju o kovidu (gledajući Adama Pitija – koji je bio pozitivan tokom utakmica) odlučio da je, pošto je moja žena bila na hemioterapiji, bolje da ne odem, kako joj ne bi doneo virus kući. 

 

Kraljevski par je kasnije objavio video poruku u kojoj čestita sportistima trijumf na Olimpijskim igrama, pored Dejvida Bekama i Snupa Doga.

 

PRINC VILIJAM NIJE HTEO DA RIZIKUJE DA DONESE KUĆI KEJT KOVID
PRINC VILIJAM NIJE HTEO DA RIZIKUJE DA DONESE KUĆI KEJT KOVID foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

- Ketrin i ja obožavamo plivanje. Džordž obožava ronjenje. Imao je deset godina, kad je probao taj sport i odmah ga je zavoleo. To ga je upravo uvelo u svet vode - rekao je Viiljam.

 

Nakon ove izjave princa Vilijama, mnogi komentarišu da je ona prilično iznenađujuća, s obzirom na to da je pre Olimpijskih igara on prisustvovao koncertu Tejlor Svift i Evropskom prvenstvu u fudbalu, dok je i sama Kejt Midlton nekoliko dana pre početka OI bila na muškom finalu Vimbldona, uručila nagrade Novaku Đokoviću i Karlosu Alkarazu i rukovala se i ćaskala s mnogo ljudi u zatvorenom prostoru posle meča.

 

"Bolje da je ćutao", "Više im ne verujem ni reč", "Ova bolest i terapija Kejt Midlton imaju mnogo čudnih izuzetaka", "Kako se ti virusi čudno ponašaju, ne šire se tamo gde ti se baš ide"... neki su od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Kejt je, inače, otvoreno podelila svoju ljubav prema plivanju u hladnoj vodi kada se pojavila u podkastu Vilijvamovog zeta i bivše sportske zvezde Majka Tindala The Good, The Bad & The Rugby 2023.

 

Kensingtonska palata je takođe podelila snimke Vilijama i Kejt koji rone na prelepom koralnom grebenu Belizea tokom svoje kraljevske turneje po Karibima 2022.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čarls će morati još dugo da vlada Britanijom 

 

makonda-tracker