iznenađenje

U kakvim odnosima su princ Vilijam i Dejvid Bekam? Ovo o njima mnogi nisu znali i definitivno su - oduševljeni

0

Njihov cilj bio je toliko važan da ni jednog trenutka nisu pomislili da odustanu

PRINC VILIJAM I DEJVID BEKAM RADE ZA HUMANITARNU ORGANIZACIJU
PRINC VILIJAM I DEJVID BEKAM RADE ZA HUMANITARNU ORGANIZACIJU foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Princ Vilijam i nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam uslikani su danas tokom proslave trogodišnjice humanitarne kampanje kojojm je prikupljeno 16 miliona funti za dva nova londonska vozila hitne pomoći.

Oni su tri godine vredno radili kako bi skupili novac za nove helihoptere koji će raditi iz njihove baze u Kraljevskoj londonskoj bolnici u Vajtčepelu, u istočnom Londonu.

Princ (42) i Bekam (49) pozdravili su se kao stari prijatelji, pre nego što su ušli u kokpit.

Princ, pokrovitelj dobrotvorne organizacije London Air Ambulance, lično je zamolio Bekama da vodi kampanju za izvlačenje nagrada Omaze, koja je doprinela više od 4 miliona funti u fond.

Bivši fudbalski kapiten Engleske ima bliske veze sa kraljevskom porodicom. Prisustvovao je venčanjima princa od Velsa i vojvode od Saseksa i nedavno je postao ambasador Kraljevske fondacije.

- Ovde smo danas da proslavimo… uspeh prikupljanja sredstava za londonska vazdušna vozila hitne pomoći koja mi je pri srcu i traje već nekoliko godina. Ja sam dečak sa East Enda, tako da smo svaki put kada smo ih videli u vazduhu bili veoma ponosni - rekao je Bekam, pa je dodao:

PRINC I NEKADAŠNJI FUDBALER OSTVARILI ZACRTAN CILJ
PRINC I NEKADAŠNJI FUDBALER OSTVARILI ZACRTAN CILJ foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

- Čim me je princ Vilijam zamolio da učestvujem u tome, bila je to nešto što mi je bila velika čast da uradim, iskreno.

Oni su pozirali za fotografije koje su se brzo našle u medijima, a upoznali su i medicinsku i pilotsku posadu, kao i dva bivša pacijenta kojima je humanitarna organizacija spasila živote.

Takođe su se sastali sa inženjerima Erbasa koji su bili uključeni u stvaranje i razvoj novih helikoptera.

Princ je trebalo da odveze jedan od aviona u Kraljevsku londonsku bolnicu kako bi ga isporučio na prvi službeni let, ali je loše vreme značilo da su planovi morali biti otkazani.

PRINC VILIJAM I BEKAM POMOGLI DA SE SKUPI NOVAC ZA KUPOVINU NOVIH HELIKOPTERA ZA HITNU POMOĆ
PRINC VILIJAM I BEKAM POMOGLI DA SE SKUPI NOVAC ZA KUPOVINU NOVIH HELIKOPTERA ZA HITNU POMOĆfoto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Telegraf je ranije ovog meseca otkrio da je bio u privatnoj poseti sedištu Erbas helikoptera na aerodromu u Oksfordu kako bi mu se prikazala nova letelica.

Nedavno je otkrio tokom posete Vels Air Ambulance da bi voleo da se vrati na nebo, šaleći se da bi mogao da volontira jednog vikenda.

Princ je završio intenzivni četvoromesečni kurs letenja u RAF Kranvelu u Linkolnširu u aprilu 2008. godine.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Čarls će morati još dugo da vlada

makonda-tracker