teška odluka

"Dugo je razmišljala o razvodu": Kako je Kejt Midlton oprostila navodnu aferu Vilijama i svoje najbolje drugarice?

0

Zvanična potvrda o prinčevoj preljubi nikada nije stigla.

Kako je Kejt Midlton uspela da pređe preko navodne afere?
Kako je Kejt Midlton uspela da pređe preko navodne afere?foto: Splash News / Splash / Profimedia

Ne tako davno glasine o navodnom neverstvu princa Vilijama počele su da se šire brzinom munje.

 

Iznenadno povlačenje Kejt Midlton iz javnog života početkom ove godine tome nije išlo u prilog, te su mnogi u neznanju širili teorije o razvodu kraljevskog braka, čemu je razlog upravo bila prinčeva navodna afera.

 

Sada, mesecima nakon saznanja o princezinoj borbi sa rakom, u kojoj je imala bezuslovnu podršku svog supruga, dobro obavešteni izvor otkrio je šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata Adelaid kolibe u kojoj bračni par živi.

 

Insajder koji je zadržao pravo anonimnosti progovorio je za britanske medije i po prvi put javnosti dao uvid u napetu i glasinama poljuljanu vezu Vilijama i Kejt.

 

Kako naglašava, zbog skandala koji se provlačio kroz sve tabloide, a ticao se njegove navodne preljube sa porodičnom prijateljicom markizom Rouz Henburi, princeza od Velsa zaista je razmišljala o razvodu od budućeg kralja Engleske.

 

Ipak, rastanku se na put isprečila opaka bolest, zbog koje se ceo fokus Midltonove zaokrenuo ka onome što je u tom trenutku bilo najvažnije, a to je da ozdravi.

 

Takođe, bila je izuzetno zahvalna na potpori koju je pronašla u svom mužu, te je to jedan od glavnih razloga što je odlučila da mu pruži još jednu šansu.

 

Princeza je dugo razmišljala o razvodu
Princeza je dugo razmišljala o razvodufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Bila je zahvalna na Vilijamovoj podršci u najtežim trenucima i sve ostalo što se dešavalo između njih ostavila je po strani – rekao je izvor.

 

Međutim, prema njegovim rečima od sada "Kejt se bavi svim glavnim problemima u vezi koje su imali pre njene dijagnoze, posebno onima koje je izazvao skandal u vezi sa njegovom aferom".

 

Kako neimenovani izvor dalje navodi, još u januaru ove godine princeza od Velsa bila je u pravoj agoniji, pokušavajući da odluči da li da se razvede ili ne.

 

Prema daljim tvrdnjama, Kejt se oseća kao da je "još uvek proganjaju naslovi o Vilijamovoj prevari" sa Rouz Hanberi, koju će kao bitnu članicu britanske aristokratije Kejt i dalje morati da viđa na javnim događajima.

 

Kejt će morati da se susreće sa Rouz u budućnosti
Kejt će morati da se susreće sa Rouz u budućnostifoto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

Na kraju krajeva, insajder smatra da bi svaka žena bila užasnuta da čuje glasine ovog tipa koje se ponavljaju iznova i iznova, a naročito u osetljivom trenutku poput onog kada je buduća kraljica saznala za svoju dijagnozu.

 

Kejt i Vilijam nedavno su podelili idiličan porodični video kojim su želeli da obaveste javnost o princezinom uspešnom završetku hemioterapija, a tom prilikom delovali su veoma složno i zaljubljeno.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker