nekolicina njih tvrdi

"Psiho momenti", "demon kad nije po njenom"... Svedočenja nekadašnjeg osoblja o Megan Markl neće joj biti po volji

0

Kroz dom Megan Markl i Harija prošlo je dosta osoblja, a nemaju svi pohvalne reči za vojvotkinju od Saseksa.

Nisu svi članovi osoblja bili oduševljeni radom s Megan Markl
Nisu svi članovi osoblja bili oduševljeni radom s Megan Marklfoto: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan Markl i princ Hari već godinama su jedan od najkontroverznijih parova na američkoj i britanskoj javnoj sceni, a otkako su napustili život i radne dužnosti u Londonu, oni su stvorili novi, samostalni dom.

 

Ipak, priče njihovog osoblja odaju nešto više o njihovom karakteru. Među onima koji su radili njih jeste i jedan član osoblja, koji  je radio za njih još u Ujedinjenom Kraljevstvu, naveo je za Daily Beast da su njihovi loši momenti "naduvaniji" u odnosu na druge članove kraljevske porodice.

 

Bilo je mnogo teških članova porodice tokom godina i mislim da su, nakon Megzita, loši Meganini momenti bili mnogo naduvaniji i izvučeni iz konteksta — navodi se. 

 

— Bilo je tu definitivno, loših, veoma loših, čak i psiho momenata. Svedočio sam da se ljudi lično maltretiraju i preko telefona i da se navodi da se osećaju užasno — dodao je izvor. — Ipak, bilo je to i teško vreme i sama je rekla da je imala suicidne misli u to vreme.

 

Drugi izvor je rekao da su na cvećarku "vrištali preko telefona 30 minuta" nakon što je objavila onlajn mali detalj o buketu koji je pravila za Megan.

 

Zakleli su se da više nikad neće raditi s njom, iako je bila prestiž što ih je odabrala da rade za nju. Ako radite za nju, često vas tretiraju kao trgovca koji može lako da bude tretiran grozno.

 

megan su nazvali i narcisom
megan su nazvali i narcisomfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Treća osoba koja je radila za Megan je rekla za Daily Beast kakva iskustva nosi.

 

Uvek sam mislila da je klasični narcis i da tera osoblje da priča za magazine kako je divna. Divna je kad ide po njenom, ali demon kada se obrne situacija. 

 

Uprkos negativnim iskustvima koje su neki imali, drugi bivši radnici para imaju sjajne reči za njih.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker