iskreno

Niti je moguće da se to desi, niti bi ona želela: Zbog čega Koraima Tores nikad više ne bi pristala da odglumi Kasandru?

0

Koraima Tores trenutno je glavna tema u Beogradu, nakon što je došla u srpsku prestonicu da bi snimala seriju "Igra sudbine".

koraima Tores na konferenciji za medije u Beogradu
koraima Tores na konferenciji za medije u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Koraima Tores proslavljena je širom sveta po telenoveli "Kasandra", gde je odigrala lik istoimene junakinje koja voli momka kog je odigrao Osvaldo Rios.

 

"Kasandra" je i na na ovim prostorima bila ultrapopularna i veliki hit. Ta serija je snimana 1992. godine, ali se kod nas prikazivala tek pet godina kasnije.

 

Kasandra iz istoimene serije, stigla je u Beograd u nedelju, 22. septembra, kako bi se priključila ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalni gost. Ona je uživala u ćevapima, te je pitala pratioce na Instagramu kako se "ovo jelo zove", a nije sakrila koliko joj se dopada.

 

Lepa glumica danas ima 51 godinu, a ističe da joj se u Srbiji veoma dopada.

 

Lepa glumica pojavila se na konferenciji za medije, a govorila je i o tome zbog čega se, iako je ostvarila najveću i svetsku popularnost kao Kasandra, nikada neće dogoditi rimejk ove serije, niti bi želela da se nađe u toj ulozi ponovo.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 Ne. Nažalost ne. Scenarista serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam tu mladost — rekla je Koraima, piše Blic.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Koraima Tores upravo je sletela na beogradski aerodrom

 

makonda-tracker