ništa nalik ocu

Vanbračni sin princa Alberta ima 21 godinu i žene širom sveta su "odlepile" za njim, a evo kako izgleda i čime se bavi

0

Princ je imao više afera i ljubavnih avantura, a iz dve takve dobio je i decu.

Princ Albert ima dvoje vanbračne dece
Princ Albert ima dvoje vanbračne decefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Aleksandre Koste Grimaldi (21) novo je omiljeno lice u svetu visoke mode, a ono što mnogi ne znaju jeste da je ovaj mladić vanbračni sin jednog od najpoznatijih evropskih prinčeva.

 

Iz kratkotrajne, ali intenzivne ljubavne romanse između Nikol Koste i princa Alberta II od Monaka 2003. godine rodio se Aleksandre.

 

Za njegovu majku kažu da je bila najveća i neprežaljena ljubav sina slavne Grejs Keli, a evo kako danas izgleda i čime se bavi nezakoniti naslednik jedne od najuticajnijih kraljevskih porodica.

 

Nikol Koste u mladosti radila je kao stjuardesa za Air France, kada je i upoznala Alberta 1997. godine, a nakon što je rodila sina Aleksandra u potpunosti se posvetila njemu i njegovom odrastanju.

 

Informacija o postojanju vanbračnog sina svetlost dana ugledala je tek 2005. godine, a uprkos tome što ga je otac priznao, najstariji prinčev sin nije u naslednom redu krune.

 

Aleksandre je izrastao u prelepog mladića koji neodoljivo podseća na svoju majku koja je inače rodom iz Toga i odnedavno je aktivno počeo da se bavi modelingom.

 

Svojim najnovijim izdanjem na modnoj reviji brenda Gucci naslednik princa Alberta oduševio je prisutne, a žene širom sveta potpuno su "odlepile" za njim.

 

Aleksandre Koste Grimaldi
foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sve popularniji dvadesetjednogodišnjak opredelio se za tamnosivi smoking sačinjen od klasičnih pantalona i sakoa na preklop, ispod čega je nosio običnu belu košulju strogih linija.

 

Ovaj formalni look Aleksandre je razbio trendi kožnim mantilom u bordo nijansi koja će ove jeseni potpuno dominirati ulicama svih evropskih gradova i svaku kombinaciju učiniti zanimljivijom i razigranijom.

 

Ovo modno izdanje upotpunio je crnim mokasinama dizajna karakterističnog za Guccia sitne pletenice na glavi udahnule su mladalački i kul duh u njegov izgled.

 

U nastavku pogledajte još fotografija Aleksandrea Grimaldija:

1 / 5 Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim njega, princ Albert ima još jedno vanbračno dete. U pitanju je Jasmin Grejs Grimaldi koju je 1992. dobio sa konobaricom iz Amerike Tamarom Ratolo.

 

Nikol Koste potvrdila je da je sa sinom živela u stanu princa Alberta u Monaku i primala pozamašna sredstva za podizanje deteta, nakon čega je konačno odlučila da progovori i otkrije svima istinu.

 

Mada je princ priznao Aleksandrea, on nikada neće moći da bude deo nasledne linije, ali na kraju dana ipak je uspeo da iskoristi svoju plavu krv na pravi način.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Albert od Monaka u poseti Srbiji

 

makonda-tracker