nekad i sad

Kako je nekada izgledao Božo Vrećo? Danas je poznat po ekscentričnom stilu koji uključuje dugu kosu, haljine i bradu

0

Njegov vokal i jedinstvena pojava čine ga najautentičnijim izvođačem na ovim prostorima.

Božo Vrećo je jedan od najautentičnijih izvođaća današnjice
Božo Vrećo je jedan od najautentičnijih izvođaća današnjicefoto: Z. Milutinovic/ATAImages

Božo Vrećo princ sevdaha i jedan od najprepoznatljivijih muzičara današnjice, ne samo da je poznat po svom neosporivom talentu i specifičnom muzičkom izrazu, već i po svom jedinstvenom i često ekscentričnom izgledu.

 

Njegova duga kosa, gusta brada i dugačke haljine, koje su često mešavina tradicionalnog i modernog, postale su njegov zaštitni znak.

 

Vrećo se kroz modu izražava slobodno, ne prateći ustaljena pravila, nego stvarajući autentičan stil koji ga izdvaja na regionalnoj, ali i svetskoj sceni.

 

Ipak, za one koji ga poznaju isključivo u ovom imidžu, zaprepašćujuće je videti kako je Božo Vrećo izgledao nekada.

 

Na fotografiji koja je nedavno isplivala, Vrećo pozira u sasvim drugačijem izdanju — sa kratkom kosom, bez brade, u klasičnoj košulji i prsluku. Ova transformacija prikazuje Vreću u potpuno suprotnom svetlu u odnosu na njegov današnji izgled, što je mnoge fanove ostavilo u neverici.

 

Iako je ovaj "stari" Božo bio jednako harizmatičan, njegova današnja pojava odiše slobodom i hrabrošću, koje su postale sinonimi za njegov celokupni umetnički i modni izraz.

 

Mnoge je iznenadio Vrećov nekadašnji izgled
Mnoge je iznenadio Vrećov nekadašnji izgledfoto: Instagram / Printscreen

Vrećo je danas mnogo više od muzičara — on je simbol individualnosti, otpora konvencijama i borac za slobodu izražavanja u svakom smislu, što reflektuje kroz svaki autfit koji nosi, kao i kroz svaku emociju koju prenosi svojim pesmama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Već sa šest-sedam godina znao sam što sam. Nije to preobraženje iz komercijalnih razloga, kako su neki smatrali, nego sam zaista izrastao u takvu osobu odmalena. Hiljadu puta sam razmišljao kakav bih bio da promenim pol i budem neko drugi ili treći. Nemam uopšte potrebu nešto menjati. Dovoljno sam i muškarac i žena i nisam nesretna osoba. No, bio je proces dok sam to spoznao i dok sam došao do te faze da me ništa ne može ugroziti i povrediti, te da potpuno raširim krila i živim slobodan. Na kraju krajeva, svi se tako trebamo ponašati. Živimo u društvu u kojem ljudi žive tuđe živote i zapostavljaju sami sebe zbog društva, rodbine ili prijatelja. Kad sam shvatio da je ovo jedini pravi put, postao sam još više ono što jesam – rekao je on jednom prilikom u razgovoru za "Večernje novosti".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker