neprijatno

Bio je to blam svetskih razmera! Slavna pevačica doživela peh pred kraljicom Elizabetom i poželela da propadne u zemlju

0

Kad je čula zvuk pucanja materijala pomislila je samo "ne, ovo se ne događa"

DŽENET JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST PRED SAM NASTUP PRED KRALJICOM
DŽENET JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST PRED SAM NASTUP PRED KRALJICOM foto: EPA/ALI HAIDER

Dobiti priliku da se nastupi za englesku kraljicu je nešto što se pruži jednom u životu. Dženet Džekson je bila jedna od retkih umetnica pozvanih da nastupi za pokojnu kraljicu Elizabetu II, i to je trenutak koji nikada neće zaboraviti.

 

I to se samo zbog njenog kraljevskog prisustva, već zato što je doživela peh o kojem se dugo pričalo, a zbog kojeg je poželela da se zemlja otvori i da nestane.

 

U video snimku "Life in Looks" sa britanskim Vogueom, koji je postavljen preko Jutjuba u četvrtak, 12. septembra, Dženet je prikazala 17 izgleda od 1970. do danas. Pričala je ona i odeći koju je nosila 1990. za svoju ceremoniju dodele zvezde na Holivudskom Bulevaru slavnih.

- Smešna priča o ovoj odeći. Nastupala sam za englesku kraljicu, a mi smo radili "Ritam Nacije", priseća se ona. - Naravno, čim sam čučnula, pantalone su mi se pocepale pravo preko šava na zadnjici - rekla je 58-godišnjakinja. 

 

U tom trenutku samo mi je prošlo kroz glavu da ne mogu da verujem da se to desilo. Pomislila sam -O moj Bože, a onda sam počela da osećam vazduh tamo i znala sam da se to zaista dogodilo. I sve vreme mi je u glavi bilo - Kako ću nastupiti ovako za englesku kraljicu - nastavila je Dženet.

Kao profesionalac, Dženet je brzo reagovala, promenivši koreografiju, tako da ni u jednom trenutku nije morala da okrene kraljici leđa.

 

- Samo sam se okrenula napred - priseća se ona.

 

Nakon što je prošlo mnogo godina postalo joj je smešno...

 

- Možete li zamisliti da sam se okrenuo i otkrila zadnjicu pa i na sekundu?

 

Ovo pak nije bio poslednji put da je Dženet ima peh sa garderobžom na sceni. Slična situacija se desila i na Superbolu 2004. kada ju je Džastin Timberlejk izveo kao gošću iznenađenja.

Pevačica je potom otrgla deo svoje garderobe i slučajno otkrila gotovo cele  grudi... Timberlejk se zbog toga javno izvinio, objasnivši da se desio incident sa garderobom, a postojali su oprečni izveštaji o tome da li je to bilo planirano ili ne.

 

Ona je o tome govorila u svom dokumentarcu Dženet Džekson iz 2022. godine, rekavši da je preterano, nazvavši to "nesrećom".

 

- Naravno, to je bila nesreća koja nije trebalo da se desi, ali svi traže nekoga koga će okriviti, i to mora da prestane. Džastin i ja smo veoma dobri prijatelji, i uvek ćemo biti dobri prijatelji - podelila je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Seka Aleksić ispričala najveći blam koji je doživela 

 

makonda-tracker