čovek velikog srca

Pošao je na snimanje spota — i postao heroj! Slavni pevač spasio život nepoznatoj ženi kada su joj svi okrenuli leđa

0

Džon Bon Džovi dugo će pamtiti dan kada je snimao spot za novu pesmu, ali i pokazao koliko je velikog srca.

Džon Bon Džovi sa princom Harijem
Džon Bon Džovi sa princom Harijemfoto: EPA-EFE/NEIL HALL/POOL

Tokom snimanja za svoju novu pesmu,Džon Bon Džovifrontmen istoimenog benda Bon Džovi, načinio je najhumaniji gest i pokazao je koliko je veliko njegovo srce.

 

Čuveni muzičar je prilično iskren i nedavno je priznao kako je "varao suprugu" i nije bio svetac u braku, ali sada je pokazao da, uprkos svemu, definitivno zaslužuje aplauz.

 

Naime, on sigurno nije mogao ni da zamisli šta će mu se desiti kada je krenuo na snimanje sopstvenog spota, a cela situacija pomalo liči i na filmsku.

 

Kako pišu strani mediji, a pokazuje i snimak policijske uprave Nešvila, kako se vidi na nadzornim kamerama, nepoznata žena sedela je na ivici mosta Džon Sajgentaler, gde inače prolaze pešaci. Ta žena želela je tog dana da okonča svoj život samoubistvom.

 

Džon Bon Džovi, koji je snimao spot, primetio je 62-godišnu ženu, pa pokrenuo razgovor s njom. On je pričao nekoliko minuta i uz pomoć još jedne prolaznice odgovorio od toga da skoči s mosta!

 

Džon Bon Džovi i prolaznica spasavaju ženu koja hoće da skoči
Džon Bon Džovi i prolaznica spasavaju ženu koja hoće da skočifoto: Metro Nashville Police Department / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona je sama nakon toga prešla na bezbednu stranu mosta, a Bon Džovi ju je čvrsto grlio.

 

Mediji navode da je Bon Džovi, uz pomenutu prolaznicu, jedina osoba koja je pokušala da pomogne ženi, dok su ostali samo prolazili pored nje, iako je bilo evidentno da planira da skoči.

 

 

Policijska uprava Nešvila se zahvalila Bon Džoviju putem mreže Iks.

 

 Hvala Džonu Bon Džoviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Sajgentaler u utorak uveče. Bon Džovi ju je ubedio da siđe s ivice mosta, koji se nalazi iznad reke Kamberlend, i skloni se na sigurno. Moramo pomoći jedni drugima — navodi se u saopštenju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Muškarac na naplatnoj rampi kod Preševa ranio ženu i izvršio samoubistvo pred policajcima

 

 

makonda-tracker