preslatki

Ana Rajković sa ćerkicom izašla iz porodilišta: Sinovi joj potrčali u zagralja, prizor od kojeg se tope srca

0

Budući da su mama i beba dobro lekari su dali svoju dozvolu da idu kući, a ispred porodilišta su bili njeni sinovi, koji su jedva čekali da sa sekom i mamom dođu kući

 

ANA SA BEBICOM IZAŠLA IZ PORODILIŠTA
ANA SA BEBICOM IZAŠLA IZ PORODILIŠTA foto: rajkovic__ana/Instagram

Supruga našeg poznatog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković izašla je danas sa bebom iz porodilišta ispred kojeg su je sačekali sinovi, a od prizora su se topila i najhladnija srca.

 

Mališani su s nestrpljenjem isčekivali trenutak kada će moći da vide mamu i malenu Noru, kako se zove devočica koju je Ana na svet donela 4. septembra.

 

Ana nije odolela, a da lepe vesti ne podeli na društvenim mrežama, a u opisu fotografije koja je nastala ispred jedne poznate privatne klinike u Beogradu pisalo je:

- Naši momci stigli po nas, sa puno stila - napisala je Ana tom prilikom, dok Predrag nije bio sa njima.

 

Ana sa našim poznatim golmanom ima već dvoje dece, a treća sreća stigla je pre četiri dana. Ana je pričala o tome da je baš ona bila ta koja je odlučila da će se njena ćerka zvati Nora.

 

ANA SA SINOVIMA I ĆERKICOM ISPRED BOLNICE
ANA SA SINOVIMA I ĆERKICOM ISPRED BOLNICE foto: Instagram / anarajkovic

Nora je žensko ime koje je kraća verzija imena Eleonora, ali može da bude i oblik irskog imena Honora, od latinske reči honor koja znači čast).

 

Lepa Ana i njena porodica sada će uživati u svakom zajedničkom trenutku, a dečaci su neizmerno srećni što su dobili sestru, kojoj će zauvek biti vetar u leđa i najveća podrška.

 

Bonus video:

Ana Rajković o tračevima

 

 

makonda-tracker