preslatko

Sve je spremno za dolazak mamine i tatine mezimice: Ana Rajković pokazala kako izgledati soba za ćerkicu

0

Nakon dva dečaka u porodicu Rajković sitže devojčica, a mama je nikad  srećnija zbog toga 

ANA I PREDRAG USKORO POSTAJU RODITELJI PO TREĆI PUT
ANA I PREDRAG USKORO POSTAJU RODITELJI PO TREĆI PUTfoto: rajkovic__ana/Instagram

Zahvaljujući društvenim mrežama danas više nego ikada imamo priliku da zavirimo u domove poznatih ličnosti i vidimo šta se to dešava u njihovim životima.

 

Golman srpske reprezentacije Predrag Rajković i njegova supruga Ana uskoro će dobiti treće dete, a velika radost u porodici vlada i zbog toga što će nakon dva dečaka njihova porodica postati bogatija za jednu devojčicu.

Njih dvoje svoj privatni život ne kriju od očiju javnosti pa se tako zna da će se beba zvati Nora, a Ana je nedavno na mrežama podelila fotogafije koje su otkrile kako izgleda soba za bebu i da li je sve spremno za njen dolazak na ovaj svet.

SOBA ZA MALU PRINCEZU JE SPREMNA
SOBA ZA MALU PRINCEZU JE SPREMNA foto: Instagram / anarajkovic

 

Na osnovu njih mogli smo da vidimo da je sve uređeno po poslednoj modi i da par nije štedeo ni na čemu kada je opremanje njihovog doma u pitanju.

BEBA ĆE SE ZVATI NORA
BEBA ĆE SE ZVATI NORA foto: Instagram / anarajkovic

Na snimku koji je Ana podelila mogao se videti deo enterijera, prelepi krevetac sa roze baldahinom, kao i tabla sa imenom koje će devojčica nositi.

 

Budući da je Ana već uveliko ušla u deveti mesec lepe vesti se isčekuju svakog dana, a dečaci su veoma nestrpljivi da konačno upozna malenu Noru koja će sigurno biti tretirana poput prave princeze u porodici Rajković.

 

Bonus video:

Ispovest devojke koja traži izgubljenu sestru 

 

makonda-tracker