MEDENJAK

Da li je on najlepši dečak na svetu? Paparaci napokon uslikali sina Marije Šarapove, mnogi kažu - preslikana mama

0

Maleni plavušan je nasledio gene i od mame i od tate

MARIJA ŠARAPOVA KONAČNO U JAVNOSTI SA SINOM
MARIJA ŠARAPOVA KONAČNO U JAVNOSTI SA SINOM foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Nekad najlepša teniserka sveta, Marija Šarapova, danas živi jednim normalnim načinom života pokušavajući da svoju porodicu što je to više moguće skloni od očiju javnosti.

 

Pre 20 godina je pobedila do tada nepobedivu Serenu Vilijams i postala prva Ruskinja koja je uspela da osvoji Vimbldon. Godinama nakon toga je nizala teniske uspehe, a onda je u februaru 2020. godine donela odluku da se povuče iz sporta na profesionalnom nivou.

 

Tada je imala samo 32 godine i ukupno 36 titula, uključujući pet velikih — po jednu sa Australijan opena, Vimbldona i Otvorenog prvenstva SAD, i dve na French Open-a.

Marija se od tada posvetila porodici, a u julu 2022. godine je postala mama malenom dečaku Teodoru. Kako je beba rasla paparaci su se dovijali na razne načine kako bi uslikali dečaka, ali Marija je jednostavno samo želela da ga pokazuje u medijima.

 

Nedavno su neke od njegovih fotografija ugledale svetlost dana, a jedna, koja se pojavila u medijima pokupila je simpatije svih koji su je videli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SaqueAce (@saqueace)

Dečak, koji sada ima 2 godine, ima preslatku plavu kosu, zbog čega je mnoge podsetio na Mariju kada je još kao preslatka devojčica zaigrala na teniskom terenu.

 

Budući da je i Marijin suprug Aleksander Gilkes veoma lep čovek, mnogi kažu da je Teodor uzeo ono najbolje i od mame i od tate. Pogledajte kako dečak izgleda pa sami procenite - na koga vam više liči. 

 

SIN MARIJE ŠARAPOVE JE PRESLADAK
SIN MARIJE ŠARAPOVE JE PRESLADAK foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Pictured: Maria Sharapova

Bonus video:

Sin Marije Šerifović već počeo da stoji 

 

 

 

makonda-tracker