simpatično

Neočekivano su završili – NA VEČERI: Marija Šarapova otkrila detalj o svom odnosu sa Đokovićem koji možda niste znali

0

Dok je Novak Đoković tek krčio svoj put do svetskog vrha, jedna od retkih velikih zvezda koje su ga javno podržavale bila je njegova koleginica iz Rusije

foto:  HEAD Tennis, Youtube Printscreen
foto: HEAD Tennis, Youtube Printscreen

Ruska teniserka Marija Šarapova, koja je u sjajnim prijateljskim odnosima s našim legendarnim Novakom Đokovićem od početka njegove karijere, prisetila se nedavno jedne anegdote iz dana kada se Srbin tek probijao do vrha.


Petostruka grend slem šampionka prisetila se da je tokom jednog egzibicionog meča u La Kvinti igrala upravo protiv Novaka Đokovića, koji je danas statistički najbolji teniser u istoriji.


Kako je otkrila, tada su se opkladili i lepa Maša je izgubila, zbog čega su završili na večeri.

 

Imam smešnu priču vezanu u vezi s Novakom. Sećam se da se on tek probijao u vrh i da njegovo telo nije bilo na nivou njegovog današnjeg tenisa. Igrali smo mini-egzibiciju, ne sećam se tačno koja je bila opklada, ali je on rekao da, ako dobije opkladu, idemo na večeru. Pomislila sam "Okej, štagod, kao da će se to dogoditi". A onda je pobedio i bio je u fazonu "Da, idemo na večeru" – prisetila se Marija Šarapova.


Novak i ona potom su postali bliski, a Ruskinja ističe da je fascinirana načinom na koji se slavni teniser sprema za turnire.

 

 

Znam ga veoma dobro i neverovatno je videti koliko je strastven, taj deo njegovog trajanja, koliko pažnje posvećuje svom telu, pripremama, fascinantno – istakla je Maša.

 

Šarapova i Đoković uvek su pohvalno govorili jedno o drugom, a teniserka je bila jedna od retkoh velikih zvezda koje su otvoreno navijale za Novaka protiv Federera.

 

 

BONUS VIDEO

Ples Novaka Đokovića i jedne posebne dame

 

makonda-tracker