nova ljubav?

Slavni košarkaš se od nje nije odvajao: Ko je misteriozna plavuša sa kojom se Vasilije Micić provodio na Tašmajdanu?

0

Srpski reprezentativac uživao je u grčkoj muzici u najlepšem društvu.

Ko je nova devoka Vase Micića?
Ko je nova devoka Vase Micića?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni grčki pevač Nikos Vertis sinoć je u srpskoj prestonici održao koncert za pamćenje.

 

Mnoge poznate ličnosti uživale su u dobro poznatim melodijama, a među njima je bio i proslavljeni košarkaš Vasilije Micić.

 

Srpski reprezentativac sjajno se provodio uz najveće hitove grčkog superstara, a mnogima je zapalo za oko društvo u kom se sportista sinoć našao.

 

Vasa Micić juče je zauzeo prve redove do bine na Tašmajdanu, a pre početka samog koncerta odvojio je vreme da proćaska sa poznanicima i da ispozira fotografima.

 

Niko nije mogao da ne primeti prelepu dugonogu plavušu sa kojom je košarkaš došao i od koje se tokom čitave večeri nije odvajao.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ko je misteriozna devojka sa kojom je Micić uživao u koncertu javnosti nije poznato, a do nedavno su slavnog plejmejkera povezivali sa mladom Grkinjom Marikeli Congu.

 

Marikeli je studentkinja nautičkih nauka i promoterka ekskluzivnih žurki u Atini, a Vasilije je navodno prisustvovao njenom 20. rođendanu ove godine.

 

Ipak, kako se čini ona je davna prošlost, a ostaje da vidimo da li je dama u čijem se društvu košarkaš sinoć pojavio zaista njegova nova devojka.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lepa Brena na koncertu Nikosa Vertisa

 

 

 

 

makonda-tracker