svađa na pomolu?

"Više mi se dopada ovako": Britni Spirs rekreirala svoju ikoničnu Versaće haljinu iz 2002. koju je ponela i Blejk Lajvli

0

Pop zvezda Britni Spirs reagovala je na činjenicu da je glumica Blejk Lajvli za potrebe promocije novog filma ponela njenu haljinu iz 2002. godine

foto: Printscreen/Instagram/britneyspears
foto: Printscreen/Instagram/britneyspears

Na njujorškoj premijeri svog najnovijeg filma It ends with us, Blejk Lajvli privukla je pažnju ne samo zbog svoje glumačke uloge, već i zbog upečatljivog modnog izbora.

 

Ovom prilikom glumica je ponela ikoničnu Versaće haljinu koju je 2002. godine nosila pop princeza Britni Spirs i time dala svojevrsni omaž slavnoj pevačici.

 

Legendarna Britni sada se oglasila tim povodom i otkrila šta zaista misli o svemu tome.

 

Ovu haljinu Blejk Lajvli nosila je sa takvom gracioznošću i elegancijom, odajući omaž Britni Spirs i njenom neizbrisivom tragu u pop kulturi, da ni sama pevačica nije ostala imuna na taj dirljivi gest.

 

Pop senzacija dvehiljaditih osvrnula se na ovaj trenutak podelivši video zapis karakterističan za njen Instagram nalog, na kom pozira u mini haljini koja neodoljivo podseća na legendarnu kreaciju u pitanju.

 

– Mnogo mi se više dopada ovako – napisala je Britni u sada već izbrisanom opisu ispod ove objave.

 

Podsećanja radi, Lajvlijeva je ponela haljinu koju je Britni originalno nosila davne 2002. godine.

 

Versaće haljina koju je Blejk Lajvli oživela
Versaće haljina koju je Blejk Lajvli oživelafoto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šljokičava kreacija ukrašena cvetnim motivima savršen je odabir za aktuelnu promociju glumičinog najnovijeg filma, u kom se ostvarila u ulozi Lili Blum.

 

Britni u haljini 2002.
Britni u haljini 2002.foto: Bettina Schwarzwîlder / AFP / Profimedia

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker