porodica iznad svega

Bezuslovna podrška: Nakon što je oduševila svojim izdanjem na finalu, Jelena Đoković uputila dirljivu poruku Novaku

0

Novak Đoković od samih početaka svoje karijere ima podršku supruge Jelene

Jelena Đoković zna kako se dobro obući
Jelena Đoković zna kako se dobro obućifoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Novak Đoković današnjom pobedom nad Karlosom Alkarazom osigurao je Srbiji drugo zlato na aktuelnim Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Najbolji teniser svih vremena oduševio je čitavu naciju, ali i svet, kako svojim spektakularnim nastupom na terenu, tako i dirljivom i emotivnom reakcijom nakon pobede.

 

Najveću podršku, kao i uvek, Novaku su pružali sin Stefan, ćerka Tara i supruga Jelena, koja je još jednom demonstrirala vanvremensku eleganciju na tribinama.

 

Za ovu specijalnu priliku Jelena je odabrala proverenu modnu kombinaciju sa kojom nikada nema greške – dugačke pantalone ležernog kroja u prljavo beloj nijansi u duetu sa običnom belom majicom na bretele unele su na tribine stadiona 'Filip Šatrije' istovremeno dašak mladalačke kul i sofisticirane energije.

 

Jelena se pojavila u potpuno beloj kombinaciji
Jelena se pojavila u potpuno beloj kombinacijifoto: Dado Đilas

Ovo jednostavno a efektno izdanje Đokovićeva lepa supruga začinila je svojim omiljenim parom naočara za sunce i elegantnim visećim minđušama.

 

Nakit Jelene Đoković je sinonim za tihi luksuz
Nakit Jelene Đoković je sinonim za tihi luksuzfoto: Dado Đilas

Posebna oda tihom luksuzu jesu detalji koji su se našli na Jeleninoj ruci – belo-zlatna narukvica luksuznog brenda Hermes u kombinaciji sa upečatljivim crnim satom na drugoj ruci savršen su prikaz vanvremenske elegancije.

 

Sada je Jelena na svom Instagram nalogu podelila i porodičnu fotografiju nastalu nakon dodele medalja, na kojoj ona i Novak poziraju sa malenom Tarom i Stefanom.

 

– Zlatan a naš – napisala je ona u poruci ispod objave uz emotikone srca.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena i Novak u Parizu

 

makonda-tracker