nije znala šta ju je snašlo

Pričalo da je muž vara sa rijaliti zvezdom, a sad i ovo: Omiljena evropska kraljica kao da je magnet za probleme

0

Na Internetu se brzo proširio snimak na kojem se vidi kako je Meri doživela nezgodu o kojoj bruji svet 

KRALJICU MERI ČOVEK UDARIO SKUTEROM
KRALJICU MERI ČOVEK UDARIO SKUTEROM foto: EPA-EFE/Mads Claus Rasmussen DENMARK OUT

Danska kraljica Meri našla se u centru pažnje medija nakon nemilog doagađaja koji se dogodio tokom obavljanja javnih dužnosti u Nuuku na Grenlandu.

 

Kako su preneli strani mediji, a potvrđuje snimak sa društvene mreže Instagram, Meri je udario skuter tokom kraljevske šetnje dok su ona i njen suprug Frederik pozdravljali okupljene ljude.

 

Incident se dogodio u četvrtak 30. juna kada su Meri (52) i njen suprug, kralj Frederik (56), bili na jednonedeljnoj turneji po Grenlandu.

Snimak do kojeg je došla danska publikacija Ekstra Bladet prikazuje trenutak kada je Meri umalo oborena na zemlju od strane starijeg čoveka na skuteru.

 

Posmatrači su u čudu gledali šta se dešava dok je Meri krenula da pada, ali se ona vrlo brzo pribrala i ostala na nogama. Kraljica je bila uznemirena, a članovi njenog bezbednosnog tima odmah su joj pružili podršku, dok su drug krenuli u akciju.

 

Portparol palate je kasnije potvrdio za Ekstra Bladet da niko nije povređen u incidentu.

Meri i Frederik su nastavili sa svojim aktivnostima, a kasnije su otputovali u Igaliku i Kasiarsuk na ostrvo u severnom atlantskom okeanu, koje je deo carstva Danske.

 

Paru su se pridružila njihova najmlađa deca, 13-godišnji blizanci princ Vinsent i princeza Džozefina, na delu putovanja, gde su plovili na Kraljevskom brodu Danebrog.

 

Frederik i Meri su sada na letnjoj pauzi, jer su se preselili u palatu Grosten, što je tradicija za dansku kraljevsku porodicu.

Takođe je ranije ove nedelje potvrđeno da par, koji je u maju proslavio 20. godišnjicu braka, odlazi na privatno putovanje u inostranstvo. Njihov najstariji sin, prestolonaslednik Kristijan, 18, je regent dok su njegovi roditelji van zemlje.

 

Nedavno je ovaj kraljevski par bio u centru pažnje javnosti nakon što su se mogle čuti glasine da Frederik vara svoju suprugu s jednom poznatom rijaliti zvezdom. 

 

Ovaj skandal dolazi nakon što su se u medijima pojavile zajedničke fotografije Frederika i glumice Đenove Kazanove (47) koje su nastale u Madridu prošle godine.

 

PRIČALO SE DA KRALJ VARA SUPRUGU SA RIJALITI ZVEZDOM
PRIČALO SE DA KRALJ VARA SUPRUGU SA RIJALITI ZVEZDOM foto: Ida Marie Odgaard / AFP / Profimedia

 

Oni su bili zajedno na izložbi umetnički dela Pabla Picasa. Špekuliralo se kako je bacio oko na razvedenu Kazanovu.

 

Ipak, ona je to negirala i rekla da su u pitanju samo zluradi komentari i da ona s kraljem nema ništa. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa

 

makonda-tracker