da li je moguće?

Džejms Bond više ne izgleda isto, potpuno je promenio imidž: Žene ga preklinju - vrati se u odelo, nepodnošljivo je!

1

Izgled čuvenog glumca potpuno je zaprepastio pripadnice lepšeg pola 

DANIJEL KREJG PROMENIO IMIDŽ
DANIJEL KREJG PROMENIO IMIDŽfoto: EPA-EFE/EDUARDO LIMA

Jedna od najvećih zavodinika u filmskoj industriji Danijel Krejg, kojeg mnogi pamte po ulozi čuvenog Džejmsa Bonda, nedavno je pokazao da može da izgleda potpuno drugačije, a reakcije njegovih pratilaca na društvenim mrežama nisu bile baš pozitivne.

 

Naime, jedan od najboljih britanskih glumaca odlučio je da pozira za jedan poznati magazin, a potom su te njegove fotografije objavljene na društvenim mrežama.

 

Danijela smo najčešće imali priliku da vidimo u odelu i elegantnim izdanjima i gotovo da nije bilo žene kojoj se nije oteo uzdah, naročito na njegove fotografije iz mlađih dana.

Ipak, sada je odlučio da sebe predstavi u potpuno drugom svetlu, a sudeći po reakcijama, mnogo više im se sviđao u elegantnim izdanjima. 

Na jednoj od fotografija on pozira u šarenim pantalonama u koje je uvukao jednobojnu košulju i jasno je - ovo definitivno nije njegovo najbolje izdanje. 

Osim ove fotografije objavljena je još jedna, koja takođe nije pobrala mnogo simpatija pripadnica ženskog pola.

 

Na njoj Danijel ima na sebi šareni džemper i farmerke. Iako možda malo prihvatljivije izdanje ni ovo nije ono što ističe njegovu muževnost i šarm.

 

- Danijele, vrati se ponovo u odelo - molili su ga pratioci na društvenoj mreži Instagram. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac komentariše ćerkin stajling 

 

 

makonda-tracker