nema greške

Za OVOM TORBOM uzdiše svako ko zna nešto o modi: Natalija Jokić je uspeh košarkaša slavila stilizovana za desetku

0

Supruga Nikole Jakića pažljivo je birala svaki detalj ove odevne kombinacije, ali je u fokusu ipak otmena damska tašna modne kuće Chanel

natalija jokić, supruga nikole jokića
natalija jokić, supruga nikole jokićafoto: M.M./ATAImages

U Beogradu je sinoć održan veliki doček košarkaša reprezentacije Srbije, koji su na Mundobasketu osvojili srebrnu medalju, i tenisera Novaka Đokovića, koji je istog dana na US Openu osvojio 24. grend slem titulu.


Radovali su i se i pevali sportisti na balkonu Skupštine grada Beograda, a potom su se zajedno uputili u noćni provod, i to u pratnji svojih partnerki.


Među njima se našao i Nikola Jokić, igrač Denver nagetsa, koji nije nastupio u dresu Srbije na Svetskom prvenstvu, a on je u poznati beogradski noćni klub stigao u društvu supruge Natalije.

 

Životna saputnica popularnog košarkaša pojavila se u vrlo šik kombinaciji, a svaki od komada je odlično uklopljen: duboke sive pantalone širih nogavica i s belim vertikalnim linijama, efektan beli korset, satenski beli sako i bele salonke.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages


Međutim, najupečatljiviji deo stajlinga Natalije Jokić bila je njena torba, pravi modni klasik rezervisan za zaljubljenice u modu s dubljim džepom.


Njen izbor bila je torba modne kuće Chanel, prepoznatljivi flap model s kratkom ručkom, koja može da se nosi i na ramenu, zahvaljujući lančiću s jednim kožnim delom. Ova šik tašna je bele boje, napravljena od kvalitetne kože i ima zlatne detalje, uključujući logo CC.

 

Chanel torba natalije jokić
Chanel torba natalije jokićfoto: M.M./ATAImages

Cena tašne koja je među trendseterkama poznata kao Coco Handle varira u zavisnosti od njene veličine: za mini verziju vam je potrebno 4.800 dolara, za malu torbu 5.100, za srednju 5.500, dok najveća košta 5.900 dolara.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić sa suprugom stigao na žurku

 

makonda-tracker