nezvanično

"Kosa je bila njena kruna": Tabloidi pišu potresne detalje o navodnom stanju Kejt Midlton dan nakon tvrdnji da je bolje

1

Princ Vilijam juče je potvrdno odgovorio na pitanje da li je zdravstveno stanje njegove supruge bolje, a danas ne preterano pouzdani mediji tvrde da je princeza "emocionalno razorena"

Kejt Midlton nije viđena zvaničnom događaju od decembra 2023.
Kejt Midlton nije viđena zvaničnom događaju od decembra 2023.foto: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, od januara je posvećena svom zdravlju i povukla s kraljevskih dužnosti, a poslednji put je na nekom javnom događaju viđena u decembru 2023. godine.


Javnost nema priliku da je viđa, niti je poznato mnogo toga o njenom trenutnom stanju, pa spekulacije, nagađanja i zabrinutost za buduću kraljicu Velike Britanije ne prestaju.


Supruga princa Vilijama saopštila je 22. marta da joj je otkriven rak i predložena preventivna hemioterapija, a nedavno je potvrđeno da ona neće prisustvovati ceremoniji Pozdrav bojama (eng. Trooping the Colour), dok upućeni za The Daily Beast tvrde da je njen kalendar do kraja 2024. godine prazan – bez planiranih aktivnosti.

Princ Vilijam odgovorio je juče potvrdno na pitanje jednog građanina da li je Kejt bolje, ali i dalje se ne zna mnogo o njenom stanju.


Princeza od Velsa je, sada više nego ikada, glavna tema i u svetskim tabloidima, a Geo.tv prenosi pisanje ne preterano pouzdanog izvora Globe, koji tvrdi da je Kejt Midlton izgubila na težini tokom lečenja.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembra
Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt je ranije bila veoma mršava, a zbog hemoterapije bi verovatno izgledala kao skelet – nagađa neimenovani izvor za žutu štampu.


Kosa je bila njena kruna, ali priča se da sada opada u pramenovima i da bi mogla da bude potpuno bez kose – kaže anonimni izvor za Globe.


Dalje se dodaje i da bi tretman mogao da izazove "ranu menopauzu", što za "Kejt, koja voli decu, mora da je emocionalno razorno", kaže izvor. Insajder tvrdi da princeza od Velsa, iako ima već troje dece – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija, nije odbacivala mogućnost da ponovo postane majka "iako je Vilijam bio protiv toga".

 

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Uprkos svemu što Kejt trpi, ona je prava princeza ratnica i verujemo da bi se i dalje pojavljivala u javnosti da je u mogućnosti – kaže navodno upućena osoba.


Ona bi želela da bude primer toga šta se dešava nekome ko je podvrgnut iscrpljujućoj hemioterapiji i mogla bi biti inspiracija za druge – kaže izvor.


Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom jer izvor nije imenovan, ne tvrdi da je princezu od Velsa video, niti je Globe poznat kao list s visokom reputacijom, a princ Vilijam je juče potvrdio da je njegova supruga bolje.

 

Princ VIlijam pomenuo je suprugu prilikom obeležavanja Dana D
Princ VIlijam pomenuo je suprugu prilikom obeležavanja Dana Dfoto: EPA-EFE/NEIL HALL/POOL

Kensingtonska palata dugo nije objavila nove vesti o princezinom stanju, a kako su ranije rekli da će obaveštavati o važnim promenama, nije isključeno da ih još uvek nema.


Jasno smo naglasili da su joj potrebni prostor i privatnost da se oporavi u ovom trenutku – naglasio je predstavnik Palate ranije za Us Weekly, kada se u jednom trenutku nagađalo da se Kejt vraća u javnost. – Vratiće se na posao kada dobije zeleno svetlo od lekara.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker