ZATEGNUTI ODNOSI

Venčanje godine u KRALJEVSKOM krugu: Princ Hari odbio pozivnicu zbog BRATA, a ni ovi članovi porodice se NEĆE pojaviti

0

Uoči jednog od najiščekivanijih kraljevskih venčanja godine, očekuje se da će nekoliko istaknutih članova britanske kraljevske porodice odsustvovati sa ceremonije

Princ Hari neće ići na venčanje Hjua Grosvenora zbog navodne potencijalne svađe sa bratom Vilijamom
Princ Hari neće ići na venčanje Hjua Grosvenora zbog navodne potencijalne svađe sa bratom Vilijamomfoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako se napetost između princa Harija i princa Vilijama nastavlja, braća moraju pronaći način da prilagode svoj udaljeni odos među dugogodišnjim zajedničkim prijateljima.

 

Primer za to je, prema izvorima iz People magazina, oba princa su bila pozvana na venčanje Hjua Grosvenora, vojvode Vestminstera, koje se naziva venčanjem godine u britanskom društvu.

 

Vojvoda Vestminstera, koji će se venčati sa Olivijom Henson u Česteru u katedrali, nakon čega će biti priređena proslava na njegovom imanju u petak, ima veze kako sa princem Harijem tako i sa princem Vilijamom još od detinjstva, i i dalje održava bliske odnose sa obojicom braće.

 

Princ Hari neće prisustvovati venčanju Hjua Grosvenoar i Olivije Henson
Princ Hari neće prisustvovati venčanju Hjua Grosvenoar i Olivije Henson foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, izvori kažu da je vojvoda od Saseksa imao razgovor sa budućim mladoženjom i odlučio se da odustane od poziva.

 

Opisano kao "razumevanje između dva prijatelja" od strane unutrašnjeg izvora, princ Hari i Grovner su tokom svog razgovora došli do međusobne odluke.

 

Nadaju se da će nepojavljivanje princa Harija i Megan Markl na ceremoniji sprečiti da venčanje bude zasenjeno svađom braće.

 

Princ Hari i Megan neće ići na veliko venčanje kako bi se izbegle neprijatne situacije
Princ Hari i Megan neće ići na veliko venčanje kako bi se izbegle neprijatne situacijefoto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

U međuvremenu, princ Vilijam će navodno biti ceremonijalni pratitelj tokom ceremonije 7. juna, što znači da bi bio u situaciji da isprati svog brata do njegovog mesta, što je još jedna potencijalno nezgodna situacija.

 

Osim princa Harija i Markl, očekuje se da će još nekoliko drugih istaknutih članova kraljevske porodice preskočiti dugo očekivanu ceremoniju sa 400 zvanica.

 

Kralj Čarls, koji je kum Grovneru, će biti u Francuskoj na ceremoniji komemoracije Dana D dan pre, pa je malo verovatno da će on i kraljica Kamila prisustvovati.

 

Takođe se veruje da princeza Kejt, koja trenutno prolazi kroz tretman protiv raka i povukla se sa kraljevskih dužnosti, neće pratiti svog supruga na ceremoniju u petak.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker